Satılıyor zaten.Buzdolabının gamepad'i bence daha iyi. Ama 8bitdo yorumlarına baktığım kadarıyla iyi. Yurt içinde de satılsa daha iyi olabilirdi.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 10
Gayet büyük bir firma 8BitDo ve Xbox 9.nesilleri gerçekten solluyor. Microsoft Xbox sertifikalı ürünleri de mevcut. Türkiye'de bilinmemesi normal yeni giriş yaptılar. Türkiye'de değeri bilinmeyen çok fazla marka var. Keşke insanlar bilmediği markalar ve ürünler hakkında yorumlar yapmasalar.
Solid Snake
Çalışkan
Ultimate C modelini ben göremedim. Ama olabilir.
- Makaleler
- 10
Kim diyor bunu? İlk defa sizden duydum. 8BitDo Ultimate C, 8. nesil Xbox değerinde bir kol. Önermemizin sebebi ise fiyat performans olması.
8BitDo Ultimate wired for Xbox ürünü 9.nesil ile eş değer ve daha iyisi. Önermemizin tek sebebi fiyat performans olması değil. Gerçekten kaliteli ürünler olması.
Çoğu ürünü gizala distribütörlüğünde garantili satılıyor. E ticaret sitelerinde pek satılmıyor sebebini bilmiyorum. Ben çoğu ürününü satın aldım memnun kaldım. Ayrıca içini açıp inceleme fırsatımda oldu. Gerçekten kaliteli parçalar kullanıyorlar.
Son düzenleme:
Beyazıt
Üstün
F/P Ürünü olduğu için çokca rağbet görüyor.
DarthGorsoy
Bilgin
Marka takıntısı işini aşmak gerek. Bir ürün F/P'yse ve standartları karşılıyorsa, kronik sorunu yoksa alınır. Technopat'in en nefret ettiğim yanlarından birisi belli başlı markalar dışında her şeye sallıyor olmalariydı. Birçok marka Çin'den ürün alıp kendi markası basıp satıyor, bu bilinen bir gerçek. Çin merkezli olup özgün üreten markalar da var.
Hem F/P hem de kaliteli.
Xbox'ın açılımı "DirectX Box" olarak geçer. Yani DirectX kutusu.
Sosyalde geleneksel herkese önerilen ayın ürünü. Ben de bir ara bu trendden nasibimi almıştım Logitech klavye attım bu alınır mı diye yorumlarda herkes Amazon'da şöyle zart markasının zort modeli var ülkemizde bilinmiyor ama aşırı iyi senin attığın klavyeyi sollar falan dediler ben de aldım 1 yıl sonra bozuldu klavye hatta tam 1 yıl bile dayanmadı. Ne alırsan al 3-5 fazla verip kalitelisini al.
mr.esat
Üstün
Logitech'in bütün ürünleri kaliteli miymişSosyalde geleneksel herkese önerilen ayın ürünü. Ben de bir ara bu trendden nasibimi almıştım Logitech klavye attım bu alınır mı diye yorumlarda herkes Amazon'da şöyle zart markasının zort modeli var ülkemizde bilinmiyor ama aşırı iyi senin attığın klavyeyi sollar falan dediler ben de aldım 1 yıl sonra bozuldu klavye hatta tam 1 yıl bile dayanmadı. Ne alırsan al 3-5 fazla verip kalitelisini al.
Yeni konular
-
-
-
Satılık Ryzen 5 5600 & 32 GB RAM sistem
- RecepBaltasiSevenInsan
-
-
-
-
Bilgisayar toplarken ısrarla yanlış parça seçen kişi nasıl ikna edilir?
- Dagster3532
-
-