Olay Logitech ile alakalı değil oraya hangi klavyeyi atarsam atayım illa onu aldırmaya çalışacak. Logitech alsam en azından 1 yıl dayanırdı muhtemelen. Geçen de bir konu açılmış adam inatla 8BitDo istemiyorum diyor yorumlarda 8BitDo dışında bir şey öneren yok. Ben her ekipmanda Razer kullanmaya başladım kafam rahat şimdi.
Detaylar
Kim cevapladı?mr.esat
Üstün
Muhtemelen önermedikleri ürün kronik sorunlu patates bir üründü. Marka takıntınızı bırakın, ucuz Logitech ürünler iğrenç. Şansınıza kötü denk gelmiş, ayrıca 1200₺ bütçede Ultimate C dışında tercih edilesi bir kol yok. Çin menşeili ürünlerin hepsi de bir değil, Logitech ve Razer iyi, ötekiler çöp düşüncesi de saçmalık. Delux kullandım, 8BitDo kullandım ve memnunum. Fiyatını ne hakediyorsa onu alırım.Olay Logitech ile alakalı değil oraya hangi klavyeyi atarsam atayım illa onu aldırmaya çalışacak. Logitech alsam en azından 1 yıl dayanırdı muhtemelen. Geçen de bir konu açılmış adam inatla 8BitDo istemiyorum diyor yorumlarda 8BitDo dışında bir şey öneren yok. Ben her ekipmanda Razer kullanmaya başladım kafam rahat şimdi.
1 saat arayla 2 tane 8BitDo konusu açıp da bunu sorman ilginç. Bence forumca para toplayıp sana bir tane 8BitDo alalım da bir daha konusunu açma.
Muhtemelen önermedikleri ürün kronik sorunlu patates bir üründü. Marka takıntınızı bırakın, ucuz Logitech ürünler iğrenç. Şansınıza kötü denk gelmiş, ayrıca 1200₺ bütçede Ultimate C dışında tercih edilesi bir kol yok. Çin menşeli ürünlerin hepsi de bir değil, Logitech ve Razer iyi, ötekiler çöp düşüncesi de saçmalık. Delux kullandım, 8BitDo kullandım ve memnunum. Fiyatını ne hak ediyorsa onu alırım.
Eskiden ben de sizin gibi düşünürdüm o mantıkla ne aldıysam elimde patladığı için aklım başıma yeni geldi. Marka takıntısı ise marka takıntısı ben bundan sonra Razer gibi bilindik markalar dışında cihaz kullanmam. Logitech ise ucuz ürünlerinde gerçekten kötü zaten onu Razer ile aynı kefeye koymuyorum. Sosyalde F/P diye önerilen ürünleri alacak arkadaşlara da hayırlısı olsun Max 1 sene veriyorum. Klavye aldım patladı, Keenetic modem fiyatına göre müthiş deniyordu şu an yanımda duruyor Türk Telekom'un standart modeminden farkı yok.
mr.esat
Üstün
Ben hâla böyle düşünüyorum, yıllardır da böyle düşünürüm. Logitech tercih ettiğim de üzüldüm, F/P ürünlere geçince hep memnun kaldım.Eskiden ben de sizin gibi düşünürdüm o mantıkla ne aldıysam elimde patladığı için aklım başıma yeni geldi. Marka takıntısı ise marka takıntısı ben bundan sonra Razer gibi bilindik markalar dışında cihaz kullanmam. Logitech ise ucuz ürünlerinde gerçekten kötü zaten onu Razer ile aynı kefeye koymuyorum. Sosyalde F/P diye önerilen ürünleri alacak arkadaşlara da hayırlısı olsun Max 1 sene veriyorum. Klavye aldım patladı, Keenetic modem fiyatına göre müthiş deniyordu şu an yanımda duruyor Türk Telekom'un standart modeminden farkı yok.
DarthGorsoy
Bilgin
Değil. Uçuş kolu berbat mesela.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-