Forza Horizon oynarken o tuş gerekebiliyor, mesela bende fotoğraf moduna geçiyor o tuş. İstediğini atayabilirsin o tuşa.Kendi sitesinde Ultimate wired için var. Düz Ultimate ile Ultimate C farklı ise çalışmamasını anlarım.
Madem uygulaması yok neden ortada hiçbir işe yaramayan yıldız butonu var? Hiçbir uygulama veya Windows'un kendi aracısı algılamıyor.
Eki Görüntüle 63621
Detaylar
Kim cevapladı?mr.esat
Üstün
Ortadaki 3 tuştan sağ ve sol olana basılı tutun.
hmz4hsg
Yetkin
Joystickler normale kıyasla çok hassas oldular. Bu modun tam özelliklerini okuyabileceğim bir rehber var mı veya sizde biliyorsanız söyler misiniz?
mr.esat
Üstün
Hassaslık dışında bilgim yok, rehbere de denk gelmedim.Joystickler normale kıyasla çok hassas oldular. Bu modun tam özelliklerini okuyabileceğim bir rehber var mı veya sizde biliyorsanız söyler misiniz?
Elma ısıran
Üstün
Ben de bunu merak ettim.
Düz Ultimate C modeli geliştirilmiş. Hall effect analoglar ekstra R4-L4 tuşları 1000hz ile daha düşük tepkime süresi. Bluetooth özelliği ki en büyük eksik bluetooth olmamasıydı normal C modelinde. Umarım backbutton eklentisi yapılmıştır. Bunca şey ekleyip arkaya 2 tane tuş koymadılarsa büyük hata yapmış olurlar.8BitDo Ultimate 2C Wireless Controller | 8BitDo
The Ultimate 2C Wireless Controller is redesigned from the Ultimate C with a 1000Hz polling rate, extra bumpers, Hall Effect joysticks and triggers, and refined D-pad.www.8bitdo.com
Eki Görüntüle 63591
Ultimate C klasik renklerinden ziyade yeni 2 renk gelmiş. Bence soldaki oldukça güzel.
Eki Görüntüle 63592
Yeni bir tetik tuşu gelmiş, buraya ekstra makro atayabilirsiniz.
Eki Görüntüle 63593
D-Pad, clicky-tactile tarzına getirilmiş.
Eki Görüntüle 63594
Eki Görüntüle 63596
Joystickler ve tetikler hall effect hale getirilmiş. Ayrıca joystick, metal hale gelmiş.
Eki Görüntüle 63597
Ürünün üstündeki 2 yeni tuş ile tuş ataması yapılabiliyor.
Eki Görüntüle 63598
Ürüne Bluetooth desteği geldi, Ultimate C'de Bluetooth desteği yok idi.
Eki Görüntüle 63601
Doğru anladıysam, gecikme üzerinde bazı değişikliklere gidilmiş.
Özel Özellikler olarak:
Bunlar belirtilmiş.
Kullanım süresi ise:
Ekstra not: Düz Ultimate C renkleri bu kontrolcüde de var.
Eki Görüntüle 63599
Arkaya değil, tetiklerin yanına koymuşlar ekstra tuşu hocam.Düz Ultimate C modeli geliştirilmiş. Hall effect analoglar ekstra R4-L4 tuşları 1000hz ile daha düşük tepkime süresi. Bluetooth özelliği ki en büyük eksik bluetooth olmamasıydı normal C modelinde. Umarım backbutton eklentisi yapılmıştır. Bunca şey ekleyip arkaya 2 tane tuş koymadılarsa büyük hata yapmış olurlar.
Tamam onu gördüm ama ekstra bunca şey ekleyip backbutton koymamaları büyük eksik olur. Birde sanki normaline göre biraz boyutu büyümüş gibi.Arkaya değil, tetiklerin yanına koymuşlar ekstra tuşu hocam.
Arkaya buton koyacağımıza tetiklerin yanına buton koyalım demişlerdir büyük ihtimalle.Tamam onu gördüm ama ekstra bunca şey ekleyip backbutton koymamaları büyük eksik olur. Birde sanki normaline göre biraz boyutu büyümüş gibi.
Umarım analog grip kısımlarının boyutu biraz büyümüştür. Analogları küçük geliyor ekstra grip aksesuarı olmayınca.
Backbutton yok ama amerika fiyatı 30 dolardan satışa sunulmuş. Ultimate C ile aşşağı yukarı aynı fiyat olacak gibi duruyor.
O yüzden dedim arkaya konan tuşlar her zaman basması daha kolay oluyor. R4 L4'ün yanına backbutton koyup 1600-1700TL'den satışa çıkarsalar tadından yenmez.Arkaya buton koyacağımıza tetiklerin yanına buton koyalım demişlerdir büyük ihtimalle.
Backbutton yok ama amerika fiyatı 30 dolardan satışa sunulmuş. Ultimate C ile aşşağı yukarı aynı fiyat olacak gibi duruyor.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Elektronik Cep telefonu aksesuarlarında %30'a varan indirim
- Fırsat Ekibi
-
-