Valiant
Üstün
- Makaleler
- 1
Yeşilin fiyatı daha fazlayken vergisi daha az, morun fiyatı daha azken vergisi daha fazla işe bu işte bir terslik var.
Yeşilin fiyatı daha fazlayken vergisi daha az, morun fiyatı daha azken vergisi daha fazla işe bu işte bir terslik var.
538 TL gösteriyor ben bakınca, aradaki fark nereden?
Bunları nereden çıkardınız? Malzeme kalitesi Xbox 9. Nesil ile eşit. Problem falan da çıkarmaz, ederi 17 dolar falan da değil.Bu kolun normal değeri 17 dolarmış o zaman, malzeme kalitesi iyi değilmiş ve uzun kullanımda problem çıkarır gibi duruyor.
Bunları nereden çıkardınız? Malzeme kalitesi Xbox 9. nesil ile eşit. Problem falan da çıkarmaz, ederi 17 dolar falan da değil.
Kanıtsız, deneyimsiz yorum yapmayın lütfen. Komik oluyor.Bu kolun normal değeri 17 dolarmış o zaman, malzeme kalitesi iyi değilmiş ve uzun kullanımda problem çıkarır gibi duruyor.
Reddit kullanabilirsiniz yorumlara bakmak için.Vergisiz 538TL ise normal satış fiyatı global olarak 17 dolar.
Diğer söylediklerimi konsol hakkında uzun süreli bir deneyimi olan görmediğim için söyledim yani kesin bir kaynak değil.
Türkiye gönderim yerini avrupa içinde bir yer seçerseniz fiyatın farklı olduğunu görürsünüz, muhtemelen Türkiye özel fiyattır bu.Vergisiz 538TL ise normal satış fiyatı global olarak 17 dolar.
"malzeme kalitesi iyi değilmiş."Bu kolun normal değeri 17 dolarmış o zaman, malzeme kalitesi iyi değilmiş ve uzun kullanımda problem çıkarır gibi duruyor.
Rica ederim hocam. Hayırlı olsun kardeşinize. Kız mı erkek mi?Bir tane yeşil aldım, artık sonraki alacağım direksiyon seti olacak, bir süre bunla takılırız.
Paylaştığın için teşekkürler.
Reddit kullanabilirsiniz yorumlara bakmak için.