W wmhklcn25 Uzman Katılım 8 Temmuz 2024 Mesajlar 185 Beğeniler 30 24 Temmuz 2024 #11 Toby Fox dedi: Gıcırtı sesi bende de biraz var ama sadece sağ tetikte. Genişletmek için tıkla... Hayda hocam neden sizce ve rahatsız ediyor mu
Toby Fox dedi: Gıcırtı sesi bende de biraz var ama sadece sağ tetikte. Genişletmek için tıkla... Hayda hocam neden sizce ve rahatsız ediyor mu
KS KS Toby Fox Seçkin Gelişen Oyun Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 11.896 Çözümler 160 Beğeniler 13.264 Yer United Kingdom 24 Temmuz 2024 #12 wmhklcn25 dedi: Hayda hocam neden sizce ve rahatsız ediyor mu Genişletmek için tıkla... Mesajı "azıcık" olarak düzenledim, sebebini bilmiyorum ama nadiren çıkıyor o ses. Ve rahatsız etmiyor.
wmhklcn25 dedi: Hayda hocam neden sizce ve rahatsız ediyor mu Genişletmek için tıkla... Mesajı "azıcık" olarak düzenledim, sebebini bilmiyorum ama nadiren çıkıyor o ses. Ve rahatsız etmiyor.
W wmhklcn25 Uzman Katılım 8 Temmuz 2024 Mesajlar 185 Beğeniler 30 24 Temmuz 2024 #13 Toby Fox dedi: Mesajı "azıcık" olarak düzenledim, sebebini bilmiyorum ama nadiren çıkıyor o ses. Ve rahatsız etmiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam kontrol paneli üstünden baksa ne ayarlari yapıyoruz güncel olduğunu nasıl anlicaz
Toby Fox dedi: Mesajı "azıcık" olarak düzenledim, sebebini bilmiyorum ama nadiren çıkıyor o ses. Ve rahatsız etmiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam kontrol paneli üstünden baksa ne ayarlari yapıyoruz güncel olduğunu nasıl anlicaz
KS KS Toby Fox Seçkin Gelişen Oyun Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 11.896 Çözümler 160 Beğeniler 13.264 Yer United Kingdom 24 Temmuz 2024 #14 wmhklcn25 dedi: Hocam kontrol paneli üstünden baksa ne ayarlari yapıyoruz güncel olduğunu nasıl anlicaz Genişletmek için tıkla... Kullanmış olduğunuz sürüm ve en yeni sürüm yazmakta uygulamada.
wmhklcn25 dedi: Hocam kontrol paneli üstünden baksa ne ayarlari yapıyoruz güncel olduğunu nasıl anlicaz Genişletmek için tıkla... Kullanmış olduğunuz sürüm ve en yeni sürüm yazmakta uygulamada.
hmz4hsg Yetkin Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 470 Çözümler 6 Beğeniler 351 24 Temmuz 2024 #15 Toby Fox dedi: Gıcırtı sesi bende de azıcık var ama sadece sağ tetikte. Genişletmek için tıkla... İlk zamanlar bende de yoktu, sonralarda olmaya başladı. Kulaklık takılı iken rahatsız etmiyor.
Toby Fox dedi: Gıcırtı sesi bende de azıcık var ama sadece sağ tetikte. Genişletmek için tıkla... İlk zamanlar bende de yoktu, sonralarda olmaya başladı. Kulaklık takılı iken rahatsız etmiyor.
W wmhklcn25 Uzman Katılım 8 Temmuz 2024 Mesajlar 185 Beğeniler 30 24 Temmuz 2024 #16 hmz4hsg dedi: İlk zamanlar bende de yoktu, sonralarda olmaya başladı. Kulaklık takılı iken rahatsız etmiyor. Genişletmek için tıkla... Ps kolundan buna gecicem fakat çok garip geliyo alisabilirmiyim zamanla acaba ?
hmz4hsg dedi: İlk zamanlar bende de yoktu, sonralarda olmaya başladı. Kulaklık takılı iken rahatsız etmiyor. Genişletmek için tıkla... Ps kolundan buna gecicem fakat çok garip geliyo alisabilirmiyim zamanla acaba ?
KS KS Toby Fox Seçkin Gelişen Oyun Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 11.896 Çözümler 160 Beğeniler 13.264 Yer United Kingdom 24 Temmuz 2024 #17 hmz4hsg dedi: İlk zamanlar bende de yoktu, sonralarda olmaya başladı. Kulaklık takılı iken rahatsız etmiyor. Genişletmek için tıkla... Bende de aynı şekilde.
hmz4hsg dedi: İlk zamanlar bende de yoktu, sonralarda olmaya başladı. Kulaklık takılı iken rahatsız etmiyor. Genişletmek için tıkla... Bende de aynı şekilde.
hmz4hsg Yetkin Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 470 Çözümler 6 Beğeniler 351 24 Temmuz 2024 #18 wmhklcn25 dedi: PS kolundan buna geçeceğim fakat çok garip geliyor alisabilir miyim zamanla acaba? Genişletmek için tıkla... PS5 kolu ile kıyaslayacak olursak tuş takımı, tetik, ergonomi hariç yabancılık çekmezsin.
wmhklcn25 dedi: PS kolundan buna geçeceğim fakat çok garip geliyor alisabilir miyim zamanla acaba? Genişletmek için tıkla... PS5 kolu ile kıyaslayacak olursak tuş takımı, tetik, ergonomi hariç yabancılık çekmezsin.
W wmhklcn25 Uzman Katılım 8 Temmuz 2024 Mesajlar 185 Beğeniler 30 24 Temmuz 2024 #19 hmz4hsg dedi: PS5 kolu ile kıyaslayacak olursak tuş takımı, tetik, ergonomi hariç yabancılık çekmezsin. Genişletmek için tıkla... O zaman 2 haftaya alisirm herhalde daha gelmedi bekliyorum
hmz4hsg dedi: PS5 kolu ile kıyaslayacak olursak tuş takımı, tetik, ergonomi hariç yabancılık çekmezsin. Genişletmek için tıkla... O zaman 2 haftaya alisirm herhalde daha gelmedi bekliyorum
7 792 Uzman Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 3.891 Çözümler 8 Beğeniler 5.372 26 Temmuz 2024 #20 wmhklcn25 dedi: O zaman 2 haftaya alılşırım herhalde daha gelmedi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Daha önce hiç kol kullanmamama rağmen ilk günden alıştım. Gayet kolay.
wmhklcn25 dedi: O zaman 2 haftaya alılşırım herhalde daha gelmedi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Daha önce hiç kol kullanmamama rağmen ilk günden alıştım. Gayet kolay.