Hayda hocam neden sizce ve rahatsız ediyor muGıcırtı sesi bende de biraz var ama sadece sağ tetikte.
Detaylar
Kim cevapladı?Mesajı "azıcık" olarak düzenledim, sebebini bilmiyorum ama nadiren çıkıyor o ses. Ve rahatsız etmiyor.
Hocam kontrol paneli üstünden baksa ne ayarlari yapıyoruz güncel olduğunu nasıl anlicazMesajı "azıcık" olarak düzenledim, sebebini bilmiyorum ama nadiren çıkıyor o ses. Ve rahatsız etmiyor.
Kullanmış olduğunuz sürüm ve en yeni sürüm yazmakta uygulamada.Hocam kontrol paneli üstünden baksa ne ayarlari yapıyoruz güncel olduğunu nasıl anlicaz
hmz4hsg
Yetkin
Gıcırtı sesi bende de azıcık var ama sadece sağ tetikte.
İlk zamanlar bende de yoktu, sonralarda olmaya başladı. Kulaklık takılı iken rahatsız etmiyor.
Ps kolundan buna gecicem fakat çok garip geliyo alisabilirmiyim zamanla acaba ?İlk zamanlar bende de yoktu, sonralarda olmaya başladı. Kulaklık takılı iken rahatsız etmiyor.
Bende de aynı şekilde.İlk zamanlar bende de yoktu, sonralarda olmaya başladı. Kulaklık takılı iken rahatsız etmiyor.
hmz4hsg
Yetkin
PS kolundan buna geçeceğim fakat çok garip geliyor alisabilir miyim zamanla acaba?
PS5 kolu ile kıyaslayacak olursak tuş takımı, tetik, ergonomi hariç yabancılık çekmezsin.
O zaman 2 haftaya alisirm herhalde daha gelmedi bekliyorumPS5 kolu ile kıyaslayacak olursak tuş takımı, tetik, ergonomi hariç yabancılık çekmezsin.
Daha önce hiç kol kullanmamama rağmen ilk günden alıştım. Gayet kolay.O zaman 2 haftaya alılşırım herhalde daha gelmedi bekliyorum.