Hocam daha önce bir Redmi Pad SE Maceram olmuştu Kalemi olmadığı için boş boş duruyordu. Şu an 10.Sınıfım ve Uzun yıllar kullanmak istediğim için. Üniversitede de İhtiyaçlarım devam eder diye dedim. Bilmiyorum çok sıkıntı çıkar mı? 8K bir de yanında Galaxy Watch FE desem S9 FE Sınırına ulaşıyorum. Mantıksız geliyor. Sizce yıl sorunsuz kullanabilir miyim? 4 yıl önceki tabletler çok da sıkıntı çıkarmıyor bakarsak.
4 yıl S6 Lite kullandım. Eziyet gibiydi vallahi. İlk 1 sene çok güzel geçti. Ama son 3 sene sapıtmaya başlamıştı. En ufak programda bile kasıyordu. Son 3 ay içinde ise ekran yavaş yavaş ölmeye başladı. Kısaca önermiyorum. Ya S9 FE bakın, ya da MatePad. Ayrıca RAM Plus'da hikaye. Bir Halt'a yaramıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam daha önce bir Redmi Pad SE Maceram olmuştu Kalemi olmadığı için boş boş duruyordu. Şu an 10.Sınıfım ve Uzun yıllar kullanmak istediğim için. Üniversitede de İhtiyaçlarım devam eder diye dedim. Bilmiyorum çok sıkıntı çıkar mı? 8K bir de yanında Galaxy Watch FE desem S9 FE Sınırına ulaşıyorum. Mantıksız geliyor. Sizce yıl sorunsuz kullanabilir miyim? 4 yıl önceki tabletler çok da sıkıntı çıkarmıyor bakarsak.
Tercih size kalmış. İyi düşünün, taşının öyle karar verin. Ben de daha önce Honor Pad 8 ve Galaxy Tab A8 aldım, dediğiniz gibi kalemsiz olunca atıl kaldılar. Sattım bunu aldım. İhtiyaçlarımı ve 4 GB RAM performansını bildiğim için üst modellere gereksinim duymadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
S6 Lite'da da donma sorunu var ona bakarsak çünkü günümüz donanımlarına yetersiz. S9 FE emin olun daha iyidir.