En ucuz MSI MAG A850GL Gen5 850 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG A850GL Gen5 850 W Power Supply özelliklerini incele, 5.828,19 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Beyaz bir sistem istiyorum. Sizce bu parcalar iyi midir? Bir de kasadan pek emin değilim anakart, PSU ve ekran kartı uyacak mı diye. Yardımcı olursanız sevinirim. Tekrardan teşekkürler.
En ucuz MSI MAG A850GL Gen5 850 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG A850GL Gen5 850 W Power Supply özelliklerini incele, 5.828,19 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Beyaz bir sistem istiyorum. Sizce bu parcalar iyi midir? Bir de kasadan pek emin değilim anakart, PSU ve ekran kartı uyacak mı diye. Yardımcı olursanız sevinirim. Tekrardan teşekkürler.
En ucuz NZXT H6 Flow RGB CC-H61FW-R1 RGB 3 Fanlı Beyaz ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! NZXT H6 Flow RGB CC-H61FW-R1 RGB 3 Fanlı Beyaz ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 5.029,20 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz NZXT H6 Flow RGB CC-H61FW-R1 RGB 3 Fanlı Beyaz ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! NZXT H6 Flow RGB CC-H61FW-R1 RGB 3 Fanlı Beyaz ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 5.029,20 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Soğutucum aynı kalabilir ama anakarttan eminmisiniz? Anakart bu sekilde daha iyiyse, güvenilirse bu şekilde alabilirim. İşlemciyi r7 9800x3d yapmanız çok iyi olmuş bende böyle düşünüyordum ama anakartlardan korkuyordum biraz tamam diyorsanız dediğim gibi soğutucum aynı kalabılır 96-97bin TL'lere çıkması pekte sorun değil. Bu şekilde yarın alıcağım.
9700X mi yoksa 7800X3D mi önerirsiniz bende anakarttan pek emin olamadım. Soğutucu MSI olarak kalabilir. Bir de PSU emin olamadım bu kadar ucuz olması biraz şüphe uyandırıyor yeterince güvenlik sağlayamaz diye endişe ettim.
Soğutucum aynı kalabilir ama anakarttan emin misiniz? Anakart bu sekilde daha iyiyse, güvenilirse bu şekilde alabilirim. İşlemciyi R7 9800X3D yapmanız çok iyi olmuş bende böyle düşünüyordum ama anakartlardan korkuyordum biraz tamam diyorsanız dediğim gibi soğutucum aynı kalabılır 96-97bin TL'lere çıkması pek de sorun değil. Bu şekilde yarın alacağım.
9700X mi yoksa 7800X3D mi önerirsiniz bende anakarttan pek emin olamadım. Soğutucu MSI olarak kalabilir. Bir de PSU emin olamadım bu kadar ucuz olması biraz şüphe uyandırıyor yeterince güvenlik sağlayamaz diye endişe ettim.
Anakartın VRM soğutması gayet güzel gözüküyor 15 fazlı güzel bir anakart. 2 M.2 slotu var ileride 2TB az gelirse 1 tane daha takabilirsin fiyatına görre güzel bir anakart.
9700X 7800X3D konusuna gelecek olursak bu senin hangi oyunlar oynadığına göre değişiklik gösterir. CS2 gibi işlemci sömüren oyunlar oynayacak isen 7800X3D veya 9800X3D güzel tercih olur.
Hocam bende yakın zamanda imzamdaki sistemi topladım. Ekran kartı ve ramler hariç diğer tüm parçaları peşin fiyatına 3-6 taksit ile satın aldım ve toplamda 70.000 TL civarı para harcadım. Estetik olarak kesinlikle harika durmakta, performans olarakta çok memnunum. Değerlendirebilirsin.