Merhaba ilk sistemim olacak. Pek bilgili değilim o yüzden sizlere sormak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Ekran kartı:
İşlemci:
www.akakce.com
Anakart:
SSD:
RAM:
Soğutucu:
PSU:
www.akakce.com
Kasa:
Beyaz bir sistem istiyorum. Sizce bu parcalar iyi midir? Bir de kasadan pek emin değilim anakart, PSU ve ekran kartı uyacak mı diye. Yardımcı olursanız sevinirim. Tekrardan teşekkürler.
Ekran kartı:
İşlemci:
AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz Kutulu İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz Kutulu İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz Kutulu İşlemci özelliklerini incele, 13.709,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Anakart:
SSD:
RAM:
Soğutucu:
PSU:
MSI MAG A850GL Gen5 850 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MAG A850GL Gen5 850 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG A850GL Gen5 850 W Power Supply özelliklerini incele, 5.828,19 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Kasa:
Beyaz bir sistem istiyorum. Sizce bu parcalar iyi midir? Bir de kasadan pek emin değilim anakart, PSU ve ekran kartı uyacak mı diye. Yardımcı olursanız sevinirim. Tekrardan teşekkürler.