90.000 TL bütçe ile Samsung S26 Plus mı yoksa S26 Ultra mı alınmalı?

Bütçe
90.000 TL
Pil omrune takiliyorsan Snapdragon o konuda daha verimli hala. S25 Ultra alabilirsin. Ama sunu unutma. S25 Ultra kaba bir cihaz. Kullanimi herkese gore degil.

Evet hocam doğrudur ayrıca şimdi fark ettim ki bu videoyu yapan bir dolandırıcı bakın bu videosunda da sağaki s26 da tuş yok yani başka bir telefon kullanmış insanlara yutturmaya çalışıyor kasıtlı olarak exynos düşmanı yani aralarında başka kaynaklarda gördüğüm kadarıyla 20 dakika fark var sadece snapdragon versiyonuyla

@PC Uzmanı, daha serin degil ama daha stabil calismis. Kaynak dogru. Isin ironik kısmı sandigimdan cok daha verimli cikti 2600.

Eki Görüntüle 257568

Aynen öyle bayağı iyi bir işlemci stabilite de mükemmel gerçekten ama daha serin değilse ama öyle diyorlar bu kaynakta öyle diyorlar yinede olmadı diyelim 1-2 derecedir bence o da fark edilmez ya.

@PC Uzmanı, Exynos 2600'da Samsung'un HPB dedigi bir sogutma blogu var. Normalde ciplerde yer almayan bir sistem. Bu sayede eski Exynos'lara gore daha stabil calisabiliyor.

Ayrica Samsung'un SF2 sureci TSMC'nin N3E surecinden iyi gozukuyor. N3P'den biraz daha zayif sadece. Ki bu bile Samsung icin degerli bir basari.

Aynen öyle bayağı iyi bir işlemci stabilite de mükemmel gerçekten ama daha serin değilse ama öyle diyorlar bu kaynakta öyle diyorlar yinede olmadı diyelim 1-2 derecedir bence o da fark edilmez ya.

2600 iyi bir yonga. Exynos deyip kucumseyenleri takma. Hatta S26+ batarya olarak iPhone 17 Pro'ya fark atan bir cihaz. Memnun kalirsin.

2600 iyi bir yonga. Exynos deyip kucumseyenleri takma. Hatta S26+ batarya olarak iPhone 17 Pro'ya fark atan bir cihaz. Memnun kalirsin.

İnşAllah Allah'ın iznyle S26+ alıyorum şimdi arkadaşlar hepinize teşekkür ederim yardımlarınız için

2600 ile ilgili genel yorumumu yapayim, hem iyi hem kotu sekilde.

Ilki sentetik testlerde baktigimizda Samsung'un 10 cekirdek yapisi gercekten verimli olmus. 9500'den daha verimli gozukuyor.

GPU acisindan ise yine rakiplerine gore iyi durumda. Samsung ciddi ALU yigmis icine ama epey de kirpmis GPU'yu.

Ama bu 10'lu cekirdek yapisi ve RDNA4 mimarisi mobilde ciddi optimizasyon sorunlarina neden oluyor. Cip asiri guclu ve potansiyeli yuksek, evet ama maalesef gercek hayata yansiyan durum farkli.

Yer yer 8 Elite'in de altina dusup 8 Gen 3 seviyesine dusuyor. Termali basarili olsa da throttle noktasinda ciddi sikintilari var. Islemci darbogaza giriyor.

Hocam oyundan yana sorun yok optimize sorun ama benim için değil ben oynamıyorum çünkü genel optimize mi değil mi o önemli zaten Instagram falan YouTube geziniyorum sadece 5-6 yıl rahat kalsın yeterli optimize çalışıyor demiştiniz sanki 8 Elite gen5'ten daha iyi stabildi demiştiniz.

@PC Uzmanı, sentetik yuklerle gercek hayat senaryolari ayni olmayabiliyor maalesef hocam. Daha once dedigim gibi, isin icine oyunlar vs. girince cok daha dinamik yuklerden bahsediyoruz. 2600 burada bocaliyor.
Snapdragon 8 elite seviyesinde olsa yeterli bana öyledir inşAllah ve oyunda oynamıyorum zaten telefonda sorun olmaz diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…