Hocam yani diyorsun ki bu anakartin evet faz sayısı az olabilir ama tanesi başına daha iyi A değeri var bu değer ne kadar öğrenebilir miyim
Ki eğer faz sayısı az olursa daha çok ısınır yük bindiği için ve thermal throttle olma şansı artar
Bu arada PSU olarak bence kim olsa inanmaz 1200W zaten overkill ve içindeki kontrolcü yapısını bilmiyom beni öldürmeye mi çalışıyon
Ve kasa iyi ama micro ATX o oyüzden anakart sığmaz ki zaten ben bu kasayı zamanında öneri almıştım biliyorum yani
Ve ekran kartında benim aslında derdim bir yandan da malzeme kalitesi
Kompakt bir şey hiçbir şekilde ÍSTEYEMÍYORUM.
Ama eğer MSI gaming Trio alırsam işlemci olarak senin dediğinden alacam diyecektim ki... Onun W değeri muhtemelen daha yüksek, eğer onu alırsam 850W PSU artık bir ŞART olur
Neyse senin şu inceleme videosunu izlemeye üşeniyom 1-2 aydır zaten yerlerde sürünüyom araştırma için umarım anlamışsındır. Ama bugün izlerim bir ara merak etme
Bu arada unutmadan eğer klavyenin tuş yapılarının mavi değilde daha çok sıcak renkleri var olan(kırmızı, sarı, turuncu falan) versiyonu varsa göster ve switch yapısı olarak şu benim ilk attığım klavyeninki yada yellow switch olur ki seninki zaten yellow switch'in üst düzeyi gibi bir şey sanırım nerden dinleyebilirim bu sesi