Yok başaramadin

O OLED monitör de alınır diyordu
Bir de sırf 5070TÍ Alcam diye her şeyden bukadar kısmak absürt geldi bir de o modelde PNY'nin orta segment modeli uzun süre kullanimda biraz şansa bırakılmış bir şey
He ama eğer zamanla parça değiştirme olayına girecek olsaydım böyle bir şeye

derdim
Ama en iyisi bütçeyi çok kasmayip 5070 almak zaten eğer zorlamaya devam edersek artık PSU'yu bile kasa ile dahili almak zorunda kalıyoz ki yine kumara giriyoz
Ama o monitör niyeyse bana bir flashback canlandırdı tanıdık geliyor ama HATIRLAYAMIYORUM.
Çevre birimleri olarak, şu arkadaştan halen dönüş bekliyorum çünkü klavye ve fareyi siyah yapmayı planlıyom farede ben yine seni tersliyor sebebi beyaz olmasından kaynaklı pislendiginde göze batmaması için
Tamam bence şöyle buluşalım:
Işlemci: R7 9700X eğer sığdırabilmeyi becerebilirsek beceremezsek R7 7700
Ekran kartı: bahsettiğim gibi okadar bir yerlerimizi yırtmaya gerek yok 5070TÌ için
Anakart: valla kararsız kaldım burada ama dinleyecem seni MSI gaming pro
SSD: dedim zaten
RAM: yine dedim
PSU: Allah kurtarsın tamam Alacam o modeli
Soğutucu: kimsenin itiraz etmedigi o model
Kasa: buluruz bir şey fanı eğer soğutma sorunu çıkarsa ekleriz
Monitör: seninkini almaya düşünmüştüm ki şu MSI'ınki Allah kahretsin dahili hoparlörü yok kulaklık takılı olmadığı zaman nasıl duyacam ben, YINE TUF YINE TUF
Çevre birimleri:
Klavye: Şu arkadaşınkine dalacam geçecem eğer renk seçeneği olup olmadığını söylemezse ben bulacam
Fare: seninki beyaz olmasa olurdu
Kulaklık: bahsettiğim gibi zaten Max DC'de konuşacam oyun oynayacam mikrofon işi olarak ne kadar kötü olabilir ki
Mouse pad: O ney, mouse tutacağı gibi bir şey mi
Özetle bizim bir monitör Bir de kasa ihtiyacımız var eğer bunlardan da başka önerileriniz olursa. Ben bu sistemi ALACAM, KÖKÜNE KADAR SÖMÜRECEM.
@michaelscofield zaten bu abimiz sayesinde bana forumlarda sana ilk cevap veren kişinin ilk cümlesi neydi diye sorulduğunda o "Baya kötü" unvanını alabilcem
Hocam şimdi son haliyle okadar kötü mü
Bu arada şuanda kimse müdahele etmezse böyle kalacak başka bir önerisi olan