II. inSTUnBULL
Becerikli
Ve TÍ için yani birkaç FPS için ne zorladınız be abi eğer bütçeyi yükseltebilecek imkan olsaydı olurdu ama yok işte
Sırayla gidelim:
Ekran kartı konusunda anlaştık, gideceğim, alacağım şimdi.
@michaelscofield var mı bir sorun, kanka?
Eğer anakart konusunda bu listeyi vermesen ve veren kişinin de senden sonra ikinci takip ettiğim Nebi Akgün olduğunu söylemeseydin, ikna olmayabilirdim. Bu arada zaten PCIe 5.0 hakkında çok da bilgi sahibi değilim. PCIe 3.0 ve PCIe 4.0 arasındaki fark neyse, odur dedim.
SSD'ye gelecek olursak, ne yapayım, diğerini de çok önerdiler.
Senin PSU bundle'lı kasa zort olmuş, anladık.
Bir de kasa bulsak, bitti iş. Bu arada monitör ve kasa konusunda hiç mi yardım edemezsin be abi, o kadar ilerledik. Hadi bakalım, ekran kartını alıyorum.
Hayır... Pyhthon ve İnfinity modelleri ciddi rezalet. Madem düzgün bir şey alınacak o zaman en mantıklısı 32k ya MSI oluyor.
Ha MSI olmasaydı İnno3d Twin X2 öneriridim. En azından "3 fanlıyım" diyerek 2 fanlı model ile aynı RPM ve Derecelerde çalışmıyor.
Çok kalitesiz hocam. Opsiyonla adam edene kadar aynı fiyata geliyor-ki o hali ile de son dizdiğim kadar iyi olamıyor.
Az once 9700x sığdırdım. 9600X de 7600 ün daha az ısınan versiyonu gibi bir şey. Phantom kullanacak adama koymaz o da.
Yapma. B650 ve B850 temelde aynı chipset. Nebi Akgün çok güzel açıkladı bunu. Sakın sayının büyüklüğüne takılıp fazladan para bayma.
Eki Görüntüle 170748
Aman aman muazzam fark yok. S70 blade biraz daha iyi ve 300₺ den gocunmayacak kadar yüksek bir bütçe var.
PSU konusunda son dakika bir şeye takıldım... EKRAN KARTI KASAYA SIĞMIYOR
MSI için en az 340mm VGA (ekran kartı) uzunluğu lazım. Phantom için ise 160mm soğutucu yüksekliği.
Valla benim yardım edeceğim max şey bunlar. Daha fazlası çıkmıyor.
Sırayla gidelim:
Ekran kartı konusunda anlaştık, gideceğim, alacağım şimdi.
@michaelscofield var mı bir sorun, kanka?
Eğer anakart konusunda bu listeyi vermesen ve veren kişinin de senden sonra ikinci takip ettiğim Nebi Akgün olduğunu söylemeseydin, ikna olmayabilirdim. Bu arada zaten PCIe 5.0 hakkında çok da bilgi sahibi değilim. PCIe 3.0 ve PCIe 4.0 arasındaki fark neyse, odur dedim.
SSD'ye gelecek olursak, ne yapayım, diğerini de çok önerdiler.
Senin PSU bundle'lı kasa zort olmuş, anladık.
Bir de kasa bulsak, bitti iş. Bu arada monitör ve kasa konusunda hiç mi yardım edemezsin be abi, o kadar ilerledik. Hadi bakalım, ekran kartını alıyorum.