II. inSTUnBULL
Becerikli
Eyw hocam desteğin için şöyle bir remake olur mu sistem içinMSI alacakasanız Hepsiburada da 31.900TL https://www.hepsiburada.com/msi-gef...i-p-HBCV000087228L?url_src=and-product-detail
Colorful'da güzeldir.
Işlemci: aynı tutacam
Anakart: seninki ve benim işlemciye daha rahat yeter faz sayısı
Ekran kartı: ben I game Vulcan buldum 34k'ya bunun soğutması da baya iyi biliyorum bence 3k fazlalığa değer
RAM: şu viper modelinin CL30 hâli şuan uygun ki çiplerini hynix olarak hatırlıyorum
SSD: zaten ortak
PSU: hocam sanırım siz şu zaman geçtikçe PSU'nun verebileceği W değerinin düşeceğine inananlardansınız ki enermax modelini tercih etmişsiniz. Ama ben inanmıyorum ki ben 850W tercih ettim diye bana laf edenler de olmuştu zamanında oyuzden corsair'in 850W modelini tercih edecem
Soğutucu: aynı kafa
Kasa: kararsızım be hala daha heybetli bir şey yok mu be fan eklemeyi erteleyebilirim zaten o ekran kartlarının soğutması yeterli olacaktır.
Monitör: knk senin modelin ben niceliklerini bilmiyorum, gecikme değerlerini bilmiyorum, aydınlatma tipini bilmiyom, minimum nit değerini bilmiyom, renk gamutu oranlarını bilmiyom. Eğer bana detaylı ve basit bir liste atarsan düşünürüm.
Çevre birimleri: knk seninkilerin çoğu wireless ki ben kablosuz modellerle uğraşmak istemiyom şarj etmesidir falan
Ama klavyen dikkat çekti kablolu muydu kablosuz muydu söyler misin
Bu arada desteklerin için eyw 109 kişiden sadece sen konuşmayı sürdürüyorsun. Yazım imla kurallarinda hatalarim olabilir çünkü internette çok dikkat etmiyom, umarım rahatsız etmemiştir.