Detaylar
Kim cevapladı?bymfw4
Uzman
HDDKullanıyorum
Üstün
Evet hocalarım iyi akşamlar herkese. Bütçem bu ortada 1000 TL yazdım diye 1000 TL olacak diye bir şey yok daha da uygun olursa daha iyi olursiyah olursa mouse çok hoşuma gider siyah setup diziyorum da.
Daha iyisi var mı bilmiyorum fakat SteelSeries Prime alınabiliyor.
SteelSeries Prime Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Prime Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Prime Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
bymfw4
Uzman
1.055 lira olan SS Prime+ bu arada hocam, Akakçe'de neden düz Prime altına eklenmiş anlamadım. +'da çınlama sorunundan bahsediyorlardı ama...Daha iyisi var mı bilmiyorum fakat SteelSeries Prime alınabiliyor.
![]()
SteelSeries Prime Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Prime Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Prime Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
cartel
Yetkin
O ses sadece kulağınızı alttaki ekrana dayadığınızda geliyor. Çok önemsenecek bir şey değil. Onun dışında bütçesindeki en iyi mouselerden biridir. Alınır.1.055 lira olan SS Prime+ bu arada hocam. Akakçe'de neden düz Prime altına eklenmiş anlamadım. +'da çınlama sorunundan bahsediyorlardı ama...
HDDKullanıyorum
Üstün
1.055 lira olan SS Prime+ bu arada hocam, Akakçe'de neden düz Prime altına eklenmiş anlamadım. +'da çınlama sorunundan bahsediyorlardı ama...
Çınlama sesinden kastınız ne bilmiyorum, ama bendeki düz Prime'nin kasasından da baskı uyguladığım zaman ufak gıcırdamalar geliyor hafif ve ince kasa yapmaya çalışırken biraz bocalamışlar ama onun dışında memnunum.
ByGhost
Uzman
Hocam satıcı site güvenilir mi acaba pazarama ilk defa duydum1.055 lira olan SS Prime+ bu arada hocam, Akakçe'de neden düz Prime altına eklenmiş anlamadım. +'da çınlama sorunundan bahsediyorlardı ama...
HDDKullanıyorum
Üstün
Hocam satıcı site güvenilir mi acaba Pazarama ilk defa duydum.
Satıcı yorumları iyi duruyor sorun yaşayacağınızı sanmam.
ByGhost
Uzman
Başka öneriniz var mıdır hocamSatıcı yorumları iyi duruyor sorun yaşayacağınızı sanmam.
cartel
Yetkin
İdefix'de aynı satıcı fakat daha uyguna var:Hocam satıcı site güvenilir mi acaba Pazarama ilk defa duydum.
SteelSeries Prime+ Plus RGB Optik FPS Gaming Oyuncu Mouse - idefix
SteelSeries Prime+ Plus RGB Optik FPS Gaming Oyuncu Mouse ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Gaming Mouse ürünleri için idefix`i ziyaret edin.
Yeni konular
-
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-