ByGhost

Uzman
Evet hocalarım iyi akşamlar herkese. Bütçem bu ortada 1000 TL yazdım diye 1000 TL olacak diye bir şey yok daha da uygun olursa daha iyi olur :) Siyah olursa mouse çok hoşuma gider siyah setup diziyorum da.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet hocalarım iyi akşamlar herkese. Bütçem bu ortada 1000 TL yazdım diye 1000 TL olacak diye bir şey yok daha da uygun olursa daha iyi olur :) siyah olursa mouse çok hoşuma gider siyah setup diziyorum da.

Daha iyisi var mı bilmiyorum fakat SteelSeries Prime alınabiliyor.

Daha iyisi var mı bilmiyorum fakat SteelSeries Prime alınabiliyor.

1.055 lira olan SS Prime+ bu arada hocam, Akakçe'de neden düz Prime altına eklenmiş anlamadım. +'da çınlama sorunundan bahsediyorlardı ama...

1.055 lira olan SS Prime+ bu arada hocam. Akakçe'de neden düz Prime altına eklenmiş anlamadım. +'da çınlama sorunundan bahsediyorlardı ama...
O ses sadece kulağınızı alttaki ekrana dayadığınızda geliyor. Çok önemsenecek bir şey değil. Onun dışında bütçesindeki en iyi mouselerden biridir. Alınır.

1.055 lira olan SS Prime+ bu arada hocam, Akakçe'de neden düz Prime altına eklenmiş anlamadım. +'da çınlama sorunundan bahsediyorlardı ama...

Çınlama sesinden kastınız ne bilmiyorum, ama bendeki düz Prime'nin kasasından da baskı uyguladığım zaman ufak gıcırdamalar geliyor hafif ve ince kasa yapmaya çalışırken biraz bocalamışlar ama onun dışında memnunum.