Çınlama sesinden kastınız ne bilmiyorum, ama bendeki düz Prime'nin kasasından da baskı uyguladığım zaman ufak gıcırdamalar geliyor hafif ve ince kasa yapmaya çalışırken biraz bocalamışlar ama onun dışında memnunum.
Altında ekran var ya + modelinde. O çınlama yapıyormuş diyorlardı.

850 liraya SS+ Prime aldım çok önerildiği için. Şu anda güzel fakat tutuş şeklinizi söylerseniz daha iyi olur önerme açısından.

O ses sadece kulağınızı alttaki ekrana dayadığınızda geliyor. Çok önemsenecek bir şey değil. Onun dışında bütçesindeki en iyi mouselerden biridir. Alınır.
Evet ben de öyle düşünmüştüm ilk duyduğumda. Birine düz Prime yerine çok az farkla Prime+ önermiştim çınlama var düz alsın demişlerdi fakat çok az bir ses ise önemi olmaz bence de.

Evet ben de öyle düşünmüştüm ilk duyduğumda. Birine düz Prime yerine çok az farkla Prime+ önermiştim çınlama var düz alsın demişlerdi fakat çok az bir ses ise önemi olmaz bence de.
O dediğiniz çınlama sorunu için fareyi telefon gibi kulağınıza götürmeniz gerekiyor. Normal kullanımda duymuyorsunuz bile.

1500'e Sahibinden'den sıfır Ajazz AJ159 Pro bakmanızı öneririm. Kat kat iyidir SteelSeries Prime'dan.

Hocam steels series aerox 3 2022 nasıldır

850 liraya SS+ Prime aldım çok önerildiği için. Şu anda güzel fakat tutuş şeklinizi söylerseniz daha iyi olur önerme açısından.
Bilekten çok büyük mouslere alışık değilim