Temu üzerinden indirim kartıyla AJ 159 Pro almak burada atılan bütün farelerden daha iyi olacaktır.
Detaylar
Kim cevapladı?EmperorAntares
Uzman
Ne dediğinizi tam anlamadım ama Google'a mouse grip types yazarsanız nasıl tuttuğunuzu öğrenebilirsiniz. Galiba büyük mouse sevmiyorsunuz o yüzden SS+ Prime size çok gitmez muhtemelen.
Daha iyisi var mı bilmiyorum fakat SteelSeries Prime alınabiliyor.
![]()
SteelSeries Prime Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Prime Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Prime Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kesinlikle almayın Ben aldım 6. ayı falan Scroll tuşu hariç diğer tuşları bozuldu. Sağ sol Click basarken garip sesler geliyor tam basılmıyor. Soldaki ikili tuşlar asla düzgün değil hemen bozuldular. Aşırı kalitesiz malzemesi var. Bunun yerine Rival 3 alabilirsin aynı fiyat ve çok kaliteli malzemesi 2 yıl kullandım.
HDDKullanıyorum
Üstün
Kesinlikle almayın ben aldım 6. ayı falan scroll tuşu hariç diğer tuşları bozuldu. Sağ sol Click basarken garip sesler geliyor tam basılmıyor. Soldaki ikili tuşlar asla düzgün değil hemen bozuldular. Aşırı kalitesiz malzemesi var. Bunun yerine Rival 3 alabilirsin aynı fiyat ve çok kaliteli malzemesi 2 yıl kullandım.
1 yıl kadar kullandım, hala kullanıyorum hiçbir sorunu yok sorun sizin ürününüzde olabilir.
1 yıl kadar kullandım, hala kullanıyorum hiçbir sorunu yok sorun sizin ürününüzde olabilir.
Olabilir ya, bu mouse canımdan benzdirdi bir sabah uyanıyorum hiçbir şey yokken sol tıka basmak için önce bir kez vurmam falan gerekiyor bezdim vallahi yeni mouse alıp bunu parçalayacağım.
EmperorAntares
Uzman
Yaklaşık 2 3 hafta önce almıştım ve geçen hafta çok garip bir hatayla karşılaştım, imleç bir anda sebepsizce duruyor ve asla hareket etmiyor ama sensörü elimin üstüne koyduğumda hareket ediyor ve tuşları çalışıyordu. USB'yi çıkarıp takınca düzeldi ama şu ana kadar 2 3 kere falan yaşadım. Çok garipti.