Daha iyisi var mı bilmiyorum fakat SteelSeries Prime alınabiliyor.

Kesinlikle almayın Ben aldım 6. ayı falan Scroll tuşu hariç diğer tuşları bozuldu. Sağ sol Click basarken garip sesler geliyor tam basılmıyor. Soldaki ikili tuşlar asla düzgün değil hemen bozuldular. Aşırı kalitesiz malzemesi var. Bunun yerine Rival 3 alabilirsin aynı fiyat ve çok kaliteli malzemesi 2 yıl kullandım.

Kesinlikle almayın ben aldım 6. ayı falan scroll tuşu hariç diğer tuşları bozuldu. Sağ sol Click basarken garip sesler geliyor tam basılmıyor. Soldaki ikili tuşlar asla düzgün değil hemen bozuldular. Aşırı kalitesiz malzemesi var. Bunun yerine Rival 3 alabilirsin aynı fiyat ve çok kaliteli malzemesi 2 yıl kullandım.

1 yıl kadar kullandım, hala kullanıyorum hiçbir sorunu yok sorun sizin ürününüzde olabilir.

Yaklaşık 2 3 hafta önce almıştım ve geçen hafta çok garip bir hatayla karşılaştım, imleç bir anda sebepsizce duruyor ve asla hareket etmiyor ama sensörü elimin üstüne koyduğumda hareket ediyor ve tuşları çalışıyordu. USB'yi çıkarıp takınca düzeldi ama şu ana kadar 2 3 kere falan yaşadım. Çok garipti.