Google üzerinden satıcı ile arama yaptığımda Amazon sayfası dışında sonuç çıkmıyor. Güvenilir mi emin değilim, bir değerlendirmesi var Amazon üzerinde. Yurtdışı şirketiymiş sanırım bir de.

250TL ustune kargo ucretsiz oluyor Amazon'da zaten. Yurt icine ozel bir sey ucretsiz kargo diye biliyordum ama bu urunde niyeyse hic ek ucret cikmamis. Ilginc.
1711300674830.webp

Fiyati normal aslinda 90x40 baskili bir urune gore. Ustune yurt disindan geliyor. Bu arada kalite olarak pek harika durmuyor ama kesin konusmamak lazim gormeden.

Fiyati normal aslinda 90x40 baskili bir urune gore. Ustune yurt disindan geliyor. Bu arada kalite olarak pek harika durmuyor ama kesin konusmamak lazim gormeden.
90x40 fiyatı bu zaten ama y.d. ürünleri 700 civarı oluyor, kargo dahil 1000 TL falan. Yurt dışından gelip ücretsiz teslimat demesi biraz şüphe ettirdi, zaten o yüzden açtım konuyu.

Amazon'da pek sorun çıkıcağını sanmıyorum.
90x40 diyerek 26x21 gönderirler diye korkuyorum, 400 TL'ye başka mousepad da alabilirim.

Evden atılma riskine rağmen alsam mı?
Ayıplı içerik yok, atılmazsın bence. Bize pek sık kargo geldiği için pek merak etmezler ne geldi diye.

Google üzerinden satıcı ile arama yaptığımda Amazon sayfası dışında sonuç çıkmıyor. Güvenilir mi emin değilim, bir değerlendirmesi var Amazon üzerinde. Yurtdışı şirketiymiş sanırım bir de.
eBay sonucu çıkıyor, ben de araştırdım biraz. Reddit'te falan önermişler, muhtemelen güvenilir bir firma. Fiyatı uygun zaten. Satın almayı düşünüyorum biraz gözden geçireceğim.