9800X3D Last of Us part 1'de 95 derece

JEDEC ne oluyor tam olarak?

DDR5 için konuşacak olursak aldığınız kitin base frekans çalışma değerleri. EXPO açmazsanız asla verimli şekilde kullanamazsınız.

Örnek veriyorum aldığınız işlemcinin Baseclock'u 3GHz. Ancak 5GHz'e kadar Boost oluyor. Siz 3GHz de kullanıyormuşusunuz gibi.

Verdiğim örnek doğru değil RAM için ancak konuyu anlamanız açısından bu şekilde açıklamaya çalıştım.

Anladım şimdi vaktinizi bana ayırdığınız ve yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim, bir de bu işlem oyunlarda ekstra FPS sağlar mı acaba?

Anladım şimdi vaktinizi bana ayırdığınız ve yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim, bir de bu işlem oyunlarda ekstra FPS sağlar mı acaba?

Sorduğunuz sorunun cevabını bu videoda bulabilirsiniz.
Sentetik testler ve gerçek hayat her ne kadar farklı olsa da EXPO açmadığınız zaman yani JEDEC'te çalıştırdığınızda avarage FPS çok fazla etkilenmese de %0.1 %1 FPS değerleri inanılmaz düşüyor. Akıcılık azalıyor. EXPO önemli.

Bahsettigin gibi olsaydi sicaklik limitini daha asagiya cekerlerdi. Islemcinin maksimum sicaklik degeri nedir bakarsin diyelim ki 95 derece bu demektir ki islemci 94.9 derecede yillarca calisabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…