Bütçe
90.000
Öneriler için teşekkürler, elbette geleceğe dönük bir sistem olacağından gen 5 tercihim olacaktır, bu kadar bütçe ayırıp gen 3 ile neden devam edeyim? hali hazırda dd4 sistem kullanıyorum o halde ddr5 sisteme geçmeme de gerek yok bu mantıkla.

Merhaba,

Önermiş olduğunuz şu bileşenlerde karar kıldım,
MSI Mpg X870E Carbon Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart
G.Skill Trident Z5 Royal Neo 32 GB (2x16) 6000 MHz CL26 F5-6000J2636G16GX2-TR5NS DDR5 Ram
Arctic Liquid Freezer III 360 ARGB ACFRE00144A İşlemci Sıvı Soğutucu

Güç kaynağı konusunda önerinizin garanti veya servislik bir durumda tr desteği iyi midir? Geçtiğimiz sene amazondan "Cooler Master Mwe 850 Gold-V2 Tam Modüler Bilgisayar Güç Kaynağı, 80 Plus Altın, 850 W" psu almıştım, ekran kartına giden kablo ucu ve gpu'nun girişleri yandı, yanmış kablolar artık eksik olduğundan psu elimde kaldı, orjinal olmayan kablo alıp tekrar kullanmaya korktum ekran kartını da riske atmak istemedim, öylece duruyor, tr'de servis veya destek bulamadım.

Merhaba,

Önermiş olduğunuz şu bileşenlerde karar kıldım,
MSI MPG X870E Carbon Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart
G.Skill Trident Z5 Royal Neo 32 GB (2x16) 6000 MHz CL26 F5-6000J2636G16GX2-TR5NS DDR5 RAM
Arctic Liquid Freezer III 360 ARGB ACFRE00144A İşlemci Sıvı Soğutucu

Güç kaynağı konusunda önerinizin garanti veya servislik bir durumda TR desteği iyi midir? Geçtiğimiz sene Amazon'dan Cooler Master 850W'lık bir PSU almıştım, ekran kartına giden kablo ucu ve GPU'nun girişleri yandı, yanmış kablolar artık eksik olduğundan PSU elimde kaldı, orijinal olmayan kablo alıp tekrar kullanmaya korktum ekran kartını da riske atmak istemedim, öylece duruyor, TR'de servis veya destek bulamadım.

İyidir, top 10'e girer kalite olarak.