A-die SR 2x16 GB RAM için timing ayarı tavsiyesi

Cap Frame X farklarını falan da attım buraya ve yeşil foruma ben, hatta 6400 yapılan ayar DR RAM'e fazla geldi diye düz EXPO ile aynı performansı verdi diye 6200 CL26 bıraktık. Yani fazla zorlayınca bir esprisi olmadığını da dürüstçe söyledik ne isteniyor ki daha?

Abi ciddi diyorum. VT3 9000 saniyede hata alırsam eski ayarları geri yükler, kaç gündür uğraştığım o soğutmayı çıkarırım.
@Yakuza yanlış anlama senle alakalı bir şey değil

Abi ciddi diyorum. VT3 9000 saniyede hata alırsam eski ayarları geri yükler, kaç gündür uğraştığım o soğutmayı çıkarırım.

Benim hevesim kaçtı, yönetim ekibini etiketle. Bence bu işin altından beraber kalkarsınız. Onlar da rehberi şimdiye hatim etmiştir diye düşünüyorum. Tek işlevleri mesaj silip adam banlamak olamaz. Bana biraz müsaade edin, kafa istirahati lazım. Herkes kendi yoluna diyeyim. Etiketlediğim kişiler her daim yardımcı olacaktır ama sana, VT3 açamadıysan niye açamıyorsun o kısmı ben bilemem. Ben bilgim dahilinde sana gündelik nasıl kullanıyorsam birebir anlattım. Bu sıkıntı bir tek sende yaşandı. @ahmetmelihalemdar Fan devrini kısarsan da hata yemen çok olası, 6200 CL26 boru değil nihayetinde. Piyasada kaç tane açan gördün?

Abi run forever kısmına 9000 saniye yazınca düzeldi. RAM'e 26g ayarladım. 20 iteration bitti. Şimdilik sorun yok. Vddg yi eski haline getirdim. Umarım hatasız tamamlar.

@Ayhan Dönmez beni bırakıp gidiyorsun demek. Az vicdan yap

Abi run forever kısmına 9000 saniye yazınca düzeldi. RAM'e 26g ayarladım. 20 iteration bitti. Şimdilik sorun yok. Vddg yi eski haline getirdim. Umarım hatasız tamamlar.

Dediğim gibi, beni göremeyeceksin yarından itibaren. Belki benim hesabı da silerler, forum sahibini mesaj sayısında geçmek yasak olabilir. Forum kurallarında belirtilmiştir belki. Şimdiden iletmek istediklerin varsa söyle. Ekip temizlik yapar zaten yarın, iyi becerirler o işi. Herkesi de zan altında bırakmak istemiyorum, çoğu benim çocuğum yaşında zaten. Aralarında saygı duyduklarım da var. Ben okeyim dersen bana da müsaade.

@ahmetmelihalemdar Sorun sen değilsin ki burada. O konu çözüm olacak diyorsam çözüm olacaktı, bu kadar basit. Benim lafıma itibar edilmiyorsa uzatmanın ne anlamı var? Kendilerine çözüm ve beğeni basmayı biliyorlar. Laf ediyor muyuz? Her şeyi kitabına göre yapıyoruz, yine çözüm verilmiyor. RAM işinde ne kanıtı kardeşim? Burada en büyük kanıt sizlersiniz işte.

9000 10000 vs diye illa kesin bir rakam belirlemene gerek yok.

Biz @Ayhan Dönmez ile testler yaparken benchmark olarak valorant'ı kullandık. Ram'i çok sık kullanan fps oyunları dışında işte yapay zeka kurarsın ekran kartının modeli ne bilmiyorum işte 16gb ise 32b model yüklersin gider ram'e taşar o oradan veri çıkarmaya çalışırken ram'lerin anasını ağlatır mesela. Mesela ramlerde sıkıntı varsa valorantta çökme yaşarsın tık diye, o oyunun yeri ayrıdır bende.

Fan devri olarak bnen 3000 RPM'de çalıştırıyordum, kasada ses yalıtımı iyidir bende, ses duymadığım halde "Fan Life-Span Concerns"

adı altında RPM'i %75'e çektim işte idle'da 33-34 derece temmuz ayında.

Okey değilim abi. Banlanana kadar kalalım
Testi bitirip sonra yatarız
Ezanda okunuyor Kütahya'da. Namazı da kılalım.

Okey değilim abi. Banlanana kadar kalalım
Testi bitirip sonra yatarız
Ezanda okunuyor Kütahya'da. Namazı da kılalım.

Forum kuralları bir tarafa, sıkı yönetim ve yancılık ise öbür tarafa. Benim de kabul etmeyeceğim bazı şeyler var, insanoğlu elbet hata yapar. Benim de hatalarım var ama bazı kırmızı çizgilerim var. Onu geçtin mi ben ilişiği keserim.

Sorun sen değilsin ki burada.

Biliyorum abi. Ona takılmadım ben. Neye takıldığımızı biliyoruz zaten sorun yok.

Altına imzamı atarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…