Dosya Ekleri

• 20260705_033715.webp
    20260705_033715.webp
    2,8 MB · Görüntüleme: 4
Dediğin şekilde yaptım abi. Doğru mu?

Run forever kalmış, o kısmı 9000 yazman yeterli. Sen bu arayüzden yapıyorsun, benim sana attığım GUI sürümüydü. Bu biraz karışık. :)

@ahmetmelihalemdar Sen şu testi başlat da ben yavaştan kaçacağım. Başka bir isteğin var mı benden? Beni bir müddet göremeyebilirsin çünkü, tatsızlık çıkmaması adına ara vermem gerekli bir müddet. Tekrar tekrar aynı şeyleri yaşamak beni yorar, ben bazı şeyleri ciddiye alan bir insanım, maneviyatım kuvvetli. Bazı şeylere gereğinden fazla önem veririm diyeyim yani. Sizleri de önemsiyorum ki bu kadar uğraşıyorum, kimse babasının hatrına uğraşmaz bilirsin ki bu şekilde. Bugün yaşanan hadiseler seninle alakasızdı, onu da yanlış anlamanı istemem. Salim ile seni severim, sonrasında dahil oldunuz, kalbi temiz insanlarsınız. İyi niyetinizden ise şüphem yok. Sadece o konu sana aitti ve soru cevap şeklinde çözüm sunuldu. Resmi kanıt diye diretince benim canım sıkıldı. Sonrasında açılan konuya da yönetici kişilerin tecrübesine güvenmiyoruz, bizim için sadece resmi kanıt geçerli dediği için fazla uzatma gereği görmedim. Kişisel tecrübe benim adıma her şeyden önce gelir, senin konuya da detaylı açıkladım zaten.

Run forever kalmış, o kısmı 9000 yazman yeterli. Sen bu arayüzden yapıyorsun, benim sana attığım GUI sürü müydü? Bu biraz karışık. :)

@ahmetmelihalemdar sen şu testi başlat da ben yavaştan kaçacağım. Başka bir isteğin var mı benden? Beni bir müddet göremeyebilirsin çünkü, tatsızlık çıkmaması adına ara vermem gerekli bir müddet. Tekrar tekrar aynı şeyleri yaşamak beni yorar, ben bazı şeyleri ciddiye alan bir insanım, maneviyatım kuvvetli. Bazı şeylere gereğinden fazla önem veririm diyeyim yani. Sizleri de önemsiyorum ki bu kadar uğraşıyorum, kimse babasının hatrına uğraşmaz bilirsin ki bu şekilde. Bugün yaşanan hadiseler seninle alakasızdı, onu da yanlış anlamanı istemem. Salim ile seni severim, sonrasında dahil oldunuz, kalbi temiz insanlarsınız. İyi niyetinizden ise şüphem yok. Sadece o konu sana aitti ve soru cevap şeklinde çözüm sunuldu. Resmi kanıt diye diretince benim canım sıkıldı. Sonrasında açılan konuya da yönetici kişilerin tecrübesine güvenmiyoruz, bizim için sadece resmi kanıt geçerli dediği için fazla uzatma gereği görmedim. Kişisel tecrübe benim adıma her şeyden önce gelir, senin konuya da detaylı açıkladım zaten.

Farkındayım abi sıkma canını. Şu an tesi başlattım. Bak abi. Değer girdiğim zaman iteration saymıyor. Ama değer girmeden yaptığımda sorun yok 😀 şu an rest devam ediyor ki VT3'te, işlemci ve RAM Full yükte ama iteration 0 da kaldı.

Run forever kaldığı için mi gözükmüyor abi.

Farkındayım abi sıkma canını. Şu an tesi başlattım. Bak abi. Değer girdiğim zaman iteration saymıyor. Ama değer girmeden yaptığımda sorun yok 😀 şu an rest devam ediyor ki VT3'te, işlemci ve RAM Full yükte ama iteration 0 da kaldı.

Run forever kaldığı için mi gözükmüyor abi.

GUI arayüzde bu sorun var mı?

Iterasyonlar 2 dakikada bir gerçekleşiyor zaten, 2 dakika bekledin mi? HWiNFO'dan takip et, sistemin yükte olup olmadığı bellidir zaten.

Farkındayım abi sıkma canını.

Keşke benim için de bu kadar basit olsa, bilmediğiniz şeyler var diyeyim. Çok uzatmanın anlamı yok, bir kişi yüzünden herkesi zan altında bırakmak yakışmaz.

Iterasyonlar 2 dakikada bir gerçekleşiyor zaten, 2 dakika bekledin mi? HWiNFO'dan takip et, sistemin yükte olup olmadığı bellidir zaten.

Keşke benim için de bu kadar basit olsa, bilmediğiniz şeyler var diyeyim. Çok uzatmanın anlamı yok, bir kişi yüzünden herkesi zan altında bırakmak yakışmaz.

Abi yazıyorum ama siliniyor mesajlar. Nedendir anlamadım ama çok sıkı ve geriliyorum.

Abi yazıyorum ama siliniyor mesajlar. Nedendir anlamadım ama çok sıkı ve geriliyorum.

Öyle öyle, diğer forumlarda böyle mi bilmiyorum. Oraları deneyim etmedim henüz. Tek taraflı ilerliyor burada her şey. Yani o konu kesinkes çözüm iken ısrarla verilmedi. Ben şimdi nerede arayayım hakkımı mesela? Bilet sisteminde zaten yine konuştuğumuz kişiler var, bir karar verildiyse geri adım atılmaz bu forumda. Bilet sistemi de işlevsiz o yüzden. Şimdi bunları yazdık diye de silinmemeli mesela, yönetimi her daim güzellersen silinmiyor. Barış iyi ki var, Barış başımızdan eksik olmasın yaz mesela. Silineceğini sanmıyorum.

Run forever kısmını 9000 saniye ve 26g yaptım. Şu an iteration sayıyor.
VSOC 1.25 ve vddg 1.00 v. Eski haline çevirdim yani.

Her şeyi geçtim, o kadar emeğimiz var bu forumda. Bilmem kaç satırlık rehber bıraktık, birçok insan faydalandı. Halen daha faydalanmaya devam ediyor. Sizin tecrübenize güvenmiyoruz, çözüm sayılması için konu sahibi geri dönüş yapması gerekiyor ve resmi evrak gerekli nedir?

Run forever kısmını 9000 saniye ve 26g yaptım. Şu an iteration sayıyor.
VSOC 1.25 ve vddg 1.00 v. Eski haline çevirdim yani.

Vallahi düşündükçe canım sıkılıyor biliyor musun, yarın bu mesajların tekrar silinecek olması da can sıkıyor. Bence yolları ayıralım burada, VT3 olmuyorsa OCCT yap ne diyeyim. Arkadaşları etiketleyim, yardımcı olsunlar. @X99 @RapidLemming955 @Yakuza @MAH0A @TechMad VT3 testi için yardımcı olur musunuz müsaitken? Teşekkür ederim.

Öyle öyle, diğer forumlarda böyle mi bilmiyorum. Oraları deneyim etmedim henüz. Tek taraflı ilerliyor burada her şey. Yani o konu kesinkes çözüm iken ısrarla verilmedi. Ben şimdi nerede arayayım hakkımı mesela? Bilet sisteminde zaten yine konuştuğumuz kişiler var, bir karar verildiyse geri adım atılmaz bu forumda. Bilet sistemi de işlevsiz o yüzden. Şimdi bunları yazdık diye de silinmemeli mesela, yönetimi her daim güzellersen silinmiyor. Barış iyi ki var, barış başımızdan eksik olmasın yaz mesela. Silineceğini sanmıyorum.

Abi bu konuyu Barış a ilettim zaten. Sana nasıl ulaşabilirim diye ismini aratmadığım yer kalmadı. DM de kapalı.
Gerçekten hiç hoş değil bu kadar her şeyi müdahale edilmesi.

Abi bu konuyu Barış a ilettim zaten. Sana nasıl ulaşabilirim diye ismini aratmadığım yer kalmadı. DM de kapalı.
Gerçekten hiç hoş değil bu kadar her şeyi müdahale edilmesi.

Müdahale edilmesi değil, müsaade edilip göz yummalarını kınıyorum. Forum sahibi ve yönetici de dahil buna. Hata bende ki karşılıksız bu kadar emek verdim, çırpındım. Ben mi abartıyorum diye bazen düşünüyorum ama yok yani. Arkadaşlar yardımcı olsunlar, bence uzatmayalım daha fazla. Arz talep meselesi, eksikliğim hissedilirse bilet ya da konu açarsınız. Sonrasına bakarız.