Her şeyi geçtim, o kadar emeğimiz var bu forumda. Bilmem kaç satırlık rehber bıraktık, birçok insan faydalandı. Halen daha faydalanmaya devam ediyor. Sizin tecrübenize güvenmiyoruz, çözüm sayılması için konu sahibi geri dönüş yapması gerekiyor ve resmi evrak gerekli nedir?

Vallahi düşündükçe canım sıkılıyor biliyor musun, yarın bu mesajların tekrar silinecek olması da can sıkıyor. Bence yolları ayıralım burada, VT3 olmuyorsa OCCT yap ne diyeyim. Arkadaşları etiketleyim, yardımcı olsunlar. @X99 @RapidLemming955 @Yakuza @MAH0A @TechMad VT3 testi için yardımcı olur musunuz müsaitken? Teşekkür

Abi inan çok iyi anlıyorum. 41 yaşıma geldim. 15 yaşında babasının terbiye veremediği adam bana bilgelik taslıyor. Çok iyi anlıyorum.

Abi inan çok iyi anlıyorum. 41 yaşıma geldim. 15 yaşında babasının terbiye veremediği adam bana bilgelik taslıyor. Çok iyi anlıyorum.

Sen 41 yaşına geldiğin halde buna içerliyorsan benim şu anda ardıma bakmadan buradan çekip gitmem lazım. Kimseyi yarı yolda bırakmak istemem, fıtratımda yok. En azından senin sistemi hallettikten sonra bırakayım dedim ama nasip olmadı. En azından biraz uzaklaşmam lazım, kafa yapımız uyuşmuyor birkaç kişiyle.

Müdahale edilmesi değil, müsaade edilip göz yummalarını kınıyorum. Forum sahibi ve yönetici de dahil buna. Hata bende ki karşılıksız bu kadar emek verdim, çırpındım. Ben mi abartıyorum diye bazen düşünüyorum ama yok yani. Arkadaşlar yardımcı olsunlar, bence uzatmayalım daha fazla. Arz talep meselesi, eksikliğim hissedilirse bilet ya da konu açarsınız. Sonrasına bakarız.

Ya abi ne demek eksikliğim hissedilirse? Tabii ki hissedilir. Ben senin için soğutma kurdum, overclock yapıyorum. Yoksa umurumda mi 3-5 FPS.

Ya abi ne demek eksikliğim hissedilirse? Tabii ki hissedilir. Ben senin için soğutma kurdum, overclock yapıyorum. Yoksa umurumda mi 3-5 FPS.

Sanmıyorum hissedileceğini. Çözüm almak istiyorsan resmi kanıt sunacaksın, kişisel tecrübe bizim için önemsizdir diyor. Onu geçtim, konu sahibi geri dönüş yapacak diyor. Ben zaten gerekli bilgilendirmeyi yaptım, neyin geri dönüşü bu? Kırk takla atıyorlar, daha doğrusu atıyor. Bir kişinin marifeti bunların hepsi. Diğerleri de göz yumduğu ve desteklediği için onlar da bilhassa suçlu benim gözümde. Bu derece sıkı yönetime gerek yok, babamızın hayrına burada değiliz.

Sanmıyorum hissedileceğini. Çözüm almak istiyorsan resmi kanıt sunacaksın, kişisel tecrübe bizim için önemsizdir diyor. Onu geçtim, konu sahibi geri dönüş yapacak diyor. Ben zaten gerekli bilgilendirmeyi yaptım, neyin geri dönüşü bu? Kırk takla atıyorlar, daha doğrusu atıyor. Bir kişinin marifeti bunların hepsi.

Biliyorum. Çözüldü yaptım kabul edilmedi 😀
2 kere bugün hesabım askıya alındı. Belki de yarın tamamen banlayacaklar. Hiç problem değil. Ama yapılan uygulama yanlış.
Noktalamaya dikkat et, buyuk - küçük harf dikkat et. Abi bu ne? Kuzey Kore gibi forum mu yönetilir?
Sırf yıllardır @Recep Baltaş ı takip ettiğim için geldim buraya. Ama çok gerildim. İnan şu an senin için duruyorum burada.
@SalimBdk salim yalansa yalan desin.

Biliyorum. Çözüldü yaptım kabul edilmedi 😀
2 kere bugün hesabım askıya alındı. Belki de yarın tamamen banlayacaklar. Hiç problem değil. Ama yapılan uygulama yanlış.
Noktalamaya dikkat et, buyuk - küçük harf dikkat et. Abi bu ne? Kuzey Kore gibi forum mu yönetilir?
Sırf yıllardır @Recep Baltaş ı takip ettiğim için geldim buraya. Ama çok gerildim. İnan şu an senin için duruyorum burada.
@SalimBdk salim yalansa yalan desin.

Ben @Recep Baltaş 'a havale ediyorum bu ekibi, önemsiyorsa müsait vaktinde ilgilenir. Ben kendisini severim, buradaki ekiple de birkaç kişi harici hiç sorunum olmadı aslında ama olmayınca olmuyor. Zorlamanın anlamı olmaz, seninle de yolları burada ayıralım. Konuyu meşgul etmeyelim. Eğer program bazında sıkıntı yaşarsan etiketlediğim kişileri not al, sana yardımcı olacaklar. Ben yarın foruma dahi girmeyi düşünmüyorum. @ahmetmelihalemdar

Ben @Recep Baltaş 'a havale ediyorum bu ekibi, önemsiyorsa müsait vaktinde ilgilenir. Ben kendisini severim, buradaki ekiple de birkaç kişi harici hiç sorunum olmadı aslında ama olmayınca olmuyor. Zorlamanın anlamı olmaz, seninle de yolları burada ayıralım. Konuyu meşgul etmeyelim. Eğer program bazında sıkıntı yaşarsan etiketlediğim kişileri not al, sana yardımcı olacaklar. Ben yarın foruma dahi girmeyi düşünmüyorum. @ahmetmelihalemdar
Peki abi ne diyeyim. Hakkın çok, ödenmez gerçekten. Hiçbir karşılık beklemeden yardımcı oldun nice arkadaşlara. Ben senden razıyım. Allah da razı olsun.
Seni reelde tanımak isterdim. Nasip.
Bu ayarlarda sıkıntı çıkarsa atarım o ram soğumasını. Eski ayarlara dönerim.

Her şeyi geçtim, o kadar emeğimiz var bu forumda. Bilmem kaç satırlık rehber bıraktık, birçok insan faydalandı. Halen daha faydalanmaya devam ediyor. Sizin tecrübenize güvenmiyoruz, çözüm sayılması için konu sahibi geri dönüş yapması gerekiyor ve resmi evrak gerekli nedir?

Vallahi düşündükçe canım sıkılıyor biliyor musun, yarın bu mesajların tekrar silinecek olması da can sıkıyor. Bence yolları ayıralım burada, VT3 olmuyorsa OCCT yap ne diyeyim. Arkadaşları etiketleyim, yardımcı olsunlar. @X99 @RapidLemming955 @Yakuza @MAH0A @TechMad VT3 testi için yardımcı olur musunuz müsaitken? Teşekkür ederim.
Resmi evrak konusu ne, kim uydurdu gene bir şeyler :LOL:

Bendeki durum böyle : @ahmetmelihalemdar

Ramlerin idle sıcaklığı A2 : 34 derece , B2 33 derece, fan üflüyor ekran kartının üstünden.

1783214302202.webp

Resmi evrak konusu ne, kim uydurdu gene bir şeyler :LOL:

Bendeki durum böyle : @ahmetmelihalemdar

Eki Görüntüle 263253

Konuları devralırsan artık sevinirim, sen ve birkaç kişide gelecek görüyorum. Kapasite var. Ayhan abi yoruldu. Sözün özü bu, tüm ahaliye ben ayarladım zaten sistemi. Buna sen de dahil. Çok göze battık, 1 çözüm dahi çok görülüyor. RAM işinde resmi kanıt istemeye kadar geldi mevzu. Gereksiz tatsızlık çıkartmayalım. :)