Konuları devralırsan artık sevinirim, sen ve birkaç kişide gelecek görüyorum. Kapasite var. Ayhan abi yoruldu. Sözün özü bu, tüm ahaliye ben ayarladım zaten sistemi. Buna sen de dahil. Çok göze battık, 1 çözüm dahi çok görülüyor. RAM işinde resmi kanıt istemeye kadar geldi mevzu. Gereksiz tatsızlık çıkartmayalım. :)
Allah allah kanıt isteniyosa buyursunlar atayım işte :

1783214488341.webp

Yarın silecekleri için boşa atmayın. Barış sen çok yaşa falan yazın bari. Belki silmezler o zaman. Ona disslike atmayıp bana atıyor çünkü arkadaş. :)

Ah be abi. Bir beni tanısan. Ister silsinler ister sevsinler. Kendileri bilir.
Kendimce daha önemli sorunlarım var. İşte burada böyle şeylerle uğraşarak kafa dağıtıyorum.

Konuları devralırsan artık sevinirim, sen ve birkaç kişide gelecek görüyorum. Kapasite var. Ayhan abi yoruldu. Sözün özü bu, tüm ahaliye ben ayarladım zaten sistemi. Buna sen de dahil. Çok göze battık, 1 çözüm dahi çok görülüyor. RAM işinde resmi kanıt istemeye kadar geldi mevzu. Gereksiz tatsızlık çıkartmayalım. :)
Ben bana yapılanı buraya atarım da, bir ton alt zamanlamaların hepsi ne işe yarar ve birbirleri ile nasıl basğlantılı adam gibi kaynak bulamadım. Bir matematiksel ilişki var aralarında ama işte o nerede ?

Ah be abi. Bir beni tanısan. Ister silsinler ister sevsinler. Kendileri bilir.
Kendimce daha önemli sorunlarım var. İşte burada böyle şeylerle uğraşarak kafa dağıtıyorum.

Ben de aynı şekilde, size ekstra zaman ayırmaya çalışıyorum ama bu yaşananlar canımı sıkıyor. Karşı taraf her daim haklı olamaz, az biraz bize de kulak verseler keşke. Techolay'ın ben çok başka konumlara gelmesini dilerdim ama az vizyon sahibi olunması lazım. Şu anki haliyle imkansıza yakın diyeyim.