Dosya Ekleri

• Screenshot_20260712_065026_Chrome.webp
    Screenshot_20260712_065026_Chrome.webp
    490,4 KB · Görüntüleme: 16
Abim dün oyunda ekran donmuştu hatırladın mu bu değerlerde. Sen AM5 braketten dolayı diyorsun ya. Acaba bunu gireyim mi tekrar?

Baksana rezalete, 1.3 VSOC dediğine bakma. Program Offset değeri okuyamıyor. 1.35 VSOC'tayım. Bu anakartlarla uğraşılmaz, @Halo dayı gibi son model Apex alman lazım.

1783828559471.webp

Abim dün oyunda ekran donmuştu hatırladın mu bu değerlerde. Sen AM5 braketten dolayı diyorsun ya. Acaba bunu gireyim mi tekrar?

Dur şimdi, bunu hiç karıştırma. İlk görev 6200 CL26 Gear kapalı stabil edilecek. VSOC 1.25 çek, VDD 1.64 tam gaz devam. 10 dakika sonra hata almazsan sensörleri at bana.

Bu ucundan kurtarabilir, Neo serisinde DRAM slotları daha başarılı. Nitro Path var, 20 mV VSOC karda olursun. :D

@ahmetmelihalemdar Şu profili 1.25 VSOC, DDR_VDD 1.64 ile teste alır mısın tekrardan? RAM RGB kapalı kalsın.

Ayhan abi 1.75/1.8 takılıyor, sen 1.62. Hiç yakışıyor mu? :cool:

@ahmetmelihalemdar 1.64 VDD, 5 dakika barajını aştı mı? Aştıysa HWiNFO gönder, bakalım.

Son düzenleme:
Dur şimdi, bunu hiç karıştırma. İlk görev 6200 CL26 Gear kapalı stabil edilecek. VSOC 1.25 çek, vdd 1.64 tam gaz devam. 10 dakika sonra hata almazsan sensörleri at bana.

Abi nedir bu ya. 10 dk dayansın ya. Sıcaklıklar tertemiz. Pestilim çıktı abi. 0 uyku. Seni de yordum. Uyumam lazım. 3 gün hastanede kalacağım. Olmadı gelince bakarız.
Yoksa kıracağım şimdi.

Abi nedir bu ya. 10 dk dayansın ya. Sıcaklıklar tertemiz. Pestilim çıktı abi. 0 uyku. Seni de yordum. Uyumam lazım. 3 gün hastanede kalacağım. Olmadı gelince bakarız.
Yoksa kıracağım şimdi.

1.64 dakika kaç hata verdi?

@ahmetmelihalemdar Senin çok gereksiz yere uğraştırdı, diğer konularda bunun yarı süresinde halloldu. ARd 1 verip bak bir dahakine, profili atayım. Control Line 1 dene bir de ekstra. WRSCL 5 yap tRDWR 16 ile birlikte. FCLK 2167 deneyebilirsin.

1783829785341.webp

1.64 dakika kaç hata verdi?

@ahmetmelihalemdar Senin çok gereksiz yere uğraştırdı, diğer konularda bunun yarı süresinde halloldu. ARd 1 verip bak bir dahakine, profili atayım. Control Line 1 dene bir de ekstra. WRSCL 5 yap tRDWR 16 ile birlikte. FCLK 2167 deneyebilirsin.

Eki Görüntüle 264965
Eski ayarları girdim yine. Çarşamba günü hastaneden gelince denerim artık abi, inşallah. Emeğine sağlık. Yordum seni.

Eski ayarları girdim yine. Çarşamba günü hastaneden gelince denerim artık abi, inşallah. Emeğine sağlık. Yordum seni.

Canının sağlığı, bu kitler ya da anakartlar bu denli OC uygun değil. Donanımı baştan ona göre almak lazımdı, bende de aynı sıkıntı var. Beğenmediğin B850M-K bile bu kartları solluyor. 1 DPC işin rengini değiştiriyor. CL26, CL24 zaten 6400 CL32 kitlere çok uygun değil dediğim gibi. 1.4V 6000 CL28 ya da 6400 CL30 yönelmek lazım en kötü ya da orta karar 6200 CL28 kullanacaksın. O geçer mesela sende. Bir de şimdi Gear kapatınca ARd 1 ve Control Line 1 gerekebilir. Yazın stabilite zor dip değerlerde.

Canının sağlığı, bu kitler ya da anakartlar bu denli OC uygun değil. Donanımı baştan ona göre almak lazımdı, bende de aynı sıkıntı var. Beğenmediğin B850M-K bile bu kartları solluyor. 1 DPC işin rengini değiştiriyor. CL26, CL24 zaten 6400 CL32 kitlere çok uygun değil dediğim gibi. 1.4V 6000 CL28 ya da 6400 CL30 yönelmek lazım en kötü ya da orta karar 6200 CL28 kullanacaksın. O geçer mesela sende. Bir de şimdi Gear kapatınca ARd 1 ve Control Line 1 gerekebilir. Yazın stabilite zor dip değerlerde.
Abi emek veriyoruz, soğutma ayarlıyoruz. Sıcaklıklarda da sorun yok.
Nisan ayında RTP 58-59 derece gördü, tık demedi. Şimdi 45'i geçmiyor. Vallahi darlanıyorum.

Abi emek veriyoruz, soğutma ayarlıyoruz. Sıcaklıklarda da sorun yok.
Nisan ayında RTP 58-59 derece gördü, tık demedi. Şimdi 45'i geçmiyor. Vallahi darlanıyorum.

Gear kapalıyken geçmemesi normal, Control Line 1 ve ARd 1 bak son attığımı. Belki geçer. VDD mi yetmiyor, o da belli değil. Birkaç timing fazla sıkı, onları gevşetmek lazım. En son attığımı denersin bu dediğim değişiklerle beraber.

@ahmetmelihalemdar Her şey olacağa varır, dert etme. Hobi niyetine uğraşacaksın bundan sonra. Deneme yanılma ile mevzuyu çözersin.