pwleredal
Yetkin
Teorik olarak bisiklet de gider.Pratikte evet gidilmez ama teorik olarak gidebilir. Zaten ben de önermem gitmesini
Teorik olarak bisiklet de gider.Pratikte evet gidilmez ama teorik olarak gidebilir. Zaten ben de önermem gitmesini
Arkadaşın sorduğu soruya göre teorik bir cevabı kastettim ben.
Bu aralar çok fazla Zafer Akçay izliyorum. Hata yapmadan dikkatli süreceksen çık, yasal mı bilmiyorum ama sanırım yasal. Arkadaşların dediğine göre.Motor 2022 Honda PCX lastiklerim yeni merkeze 60km uzaklıkta yaylamız var birkaç defa gitmiştim şimdi de arkadaş grubuyla böyle bir plan yaptık.
Alanya-akseki olsa sorun olmazdı ama Konya en az 2-3 saat daha uzak. Neden çıkamaz sorusuna 30-40 tane gerekçe bulunur ama birkaç tane söyleyebilirim burada.
-Azami sürati büyük ihtimalle 120'yi geçemeyecek, o hızlarda da 125CC motor deli gibi titrer. 120 ile 3,5 saat boyunca gitmesi imkansız.
-Araçlar yanından 150-200 ile sinek gibi geçecek, sürekli arkasını kollaması lazım. Tırların tacizine hiç girmiyorum bile.
-Navigasyonda belirtilen süre 3,5 saat olsa da konforlu bir sürüş için 80-90'ı geçmeyeceği için o süre molalarla beraber 5-6 saati bulacak.
Benzin tüketimi vs. uzar gider.
O halde yapabileceğim tek öneri gündüz vaktiyle yola çıkmanız. Akşamüstü kesinlikle çıkmayın.Motosiklet 2022 Honda PCX lastikler ve bakımlar yeni kendi yaylamız üzerinden bir rota çizdim yaklaşık 300km o yoldan daha önce babamla gitmiştik çok sorun olacağını zannetmiyorum.
O halde yapabileceğim tek öneri gündüz vaktiyle yola çıkmanız. Akşamüstü kesinlikle çıkmayın.
Hafta sonu sabah 5 de buluşmayı planlıyoruz motorda ve ekipmanlarımda eksik yok değişik bir deneyim olacak gibi görünüyor. Dörtlüyü hiç kapatmadan sürekli tempkinli bir şekilde tabii ki Honda da olsa sonuçta dediğiniz gibi küçük hacim.
Herkes çok abartmış. Gidersiniz hocam sıkıntı yapmayın. Sağ şeritten ayrılmayın yeter.A1 ehliyet 16 yaşında 125CC motosiklet ile şehirler arası yol yapılır mı? (Alanya-Konya)
Çok dikkat edin, ek aydınlatma bile takmanızı öneririm. Her birinizde yedek benzinler olsun. Emniyet şeridinden çıkmayın. İsterseniz bir yol planı ile Km'yi biraz arttırıp veya azaltıp daha güvenilir yollardan gidebilirsiniz. Çok dikkat edin. O yollardan çok gittim ve toros dağları çok riskli virajlara sahip.