Detaylar
Kim cevapladı?Swin1
Yetkin
- Makaleler
- 1
Aynısına benzer bir priz kullandım USB kartı bozulduğu için bayağı bir sıkıntı çıkardı almanı önermem.
Pazara A101 ile yeni atilmaya calisan bir marka gibi. Bence daha güvenilir, akım koruma degerlerinin acikca verilmis oldugu bir ürünü alman daha mantikli olur.
Aynısına benzer bir priz kullandım USB kartı bozulduğu için bayağı bir sıkıntı çıkardı almanı önermem.
Pazara A101 ile yeni atilmaya calisan bir marka gibi. Bence daha güvenilir, akım koruma degerlerinin acikca verilmis oldugu bir ürünü alman daha mantikli olur.
Ciddi ciddi bilgisayarımı emanet etmek için değil de normal USB'li priz olarak kullanmak istiyorum, alınır mı?
Son düzenleyen: Moderatör:
Sırf USB'li diye tercih edeceğim bir ürün olmazdi. USB portlarindan kac A verdigini bilsek, ona göre bir yorum yapardim.Ciddi ciddi bilgisayarımı emanet etmek için değil de normal USB'li priz olarak kullanmak istiyorum, alınır mı?
Swin1
Yetkin
- Makaleler
- 1
Aynı mimariye sahip olduklarına adım kadar eminim ve bu mallar zaten fason üretim. Kendiniz bilirsiz ama ben almam.Ciddi ciddi bilgisayarımı emanet etmek için değil de normal USB'li priz olarak kullanmak istiyorum alınır mı?
Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı mimariye sahip olduklarına adım kadar eminim ve bu mallar zaten fason üretim. Kendiniz bilirsiz ama ben almam.
Acıklamasında şunlar yazıyor.Sırf USB'li diye tercih edeceğim bir ürün olmazdi. USB portlarindan kac A verdigini bilsek, ona göre bir yorum yapardim.
- 3 adet priz girişi sayesinde yüksek güçlü cihazlar için ideal kullanım.
- 4 adet USB-A + 1 adet Type-C port ile toplamda 5 farklı cihazı aynı anda şarj edebilme.
- Toplam USB çıkış gücü: DC 5V 2100 mA max.
- USB giriş: 100-250V / 50-60 Hz / 500 mA max.
- Voltaj desteği: 100-250V / 50-60 Hz.
- Maksimum güç kapasitesi: 2500 Watt – 10A.
Pikachu.34
Çalışkan
Toplam 2,1 amper gücü var, alınmaz.
Yeni konular
-
Sisteme GTX 1660 Super takınca ekran donma ve BIOS'a atma sorunu
- Murathan_2311
-
-
-
-
-