Renginden belliydi. Hiç süt kıvamı yok ki rengi rakıya benziyor. A101'in ürettiği her şeyde hile var, bu kurumsal market olduğu halde böyle. Normalde bu marketin tamamen kapatılması gerekir ama ilgilenen yok.
Bazen karşıma çıkıyor, Şahinbey Belediyesi A101 şubesini mühürledi şeklinde haberler görüyorum. Detaylarına inince 1 gün süre ile mühürlendiği yazıyor. Halk sağlığına verilen önemin özeti bu şekilde.

Bir de Danone'den skandal bir açıklama var:
“Birşah marka 1 litre %3, 1 yağlı UHT içme sütünün üretim hattında, yaklaşık 1 dakika süreyle teknik bir aksaklık yaşanmış ve 176.L parti numaralı ürünün yaklaşık ilk 100 litresinde içilebilir su paketlenmiştir. Bu ürünler halk sağlığını tehdit edecek bir risk içermemekte ve satışa sunulduğu tüm noktalardan geri çekilmektedir.”
Aynen kardeşim ben de İngiltere kraliçesiyim zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
A101’lerde satılan Birşah markalı sütlerin içinde "Yüksek oranda su" olduğu ortaya çıktı. Konu hakkında Tarım ve Ormancılık Bakanlığı tarafından açıklamalar yapıldı.

Kaynak:
O kadar ucuz olmasına şaşmamalı.

Bir kere almıştım zaten ilk kullanmadan anlaşıldığı için bir daha almamıştık. Şaşırtmadı. A101'in sadece bu süt değil diğer satışa sunduğu ürünler de genelde kalitesiz oluyor. Ülkede denetim de kalmadığı için şirketler 1-2 TL kâr uğruna böyle düzenbazlıklara başvurabiliyor. Alınmadan önce her ürünün içeriğine bakılmalı ve güvendiğiniz satıcılardan ürün alınmalı, bu şekilde bunların önüne geçebiliriz elbette bakanlıklarımız da denetimlerini doğru düzgün devam ettirmeli.