Samsung Galaxy A34 ne zaman One UI 7.0 güncellemesi alacak?

Yer
İzmir Dikili/Bergama
Cihaz
Samsung Galaxy A34
Haziran başında bana bununla ilgili güncelleme olduğunu bildirim olarak görmüştüm. Fakat güncellemeleri denetle dememe rağmen hâlâ gelmiyor. Sizce ne zaman gelir veya size geldi mi?

Screenshot_20250629_234915_Software update.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Haziran başında bana bununla ilgili güncelleme olduğunu bildirim olarak görmüştüm. Fakat güncellemeleri denetle dememe rağmen hâlâ gelmiyor. Sizce ne zaman gelir veya size geldi mi?

Eki Görüntüle 158970

Sonunda benim ile aynı sorunu yaşayan birisi bir tek bana gelmedi diye düşünüyordum ben de. Normalde 12 Haziran'da A34 sürümlerine geldiği söylendi fakat şahsen bir A34 kullanıcısı olarak güncelleme henüz bana gelmedi. Ben de sizin gibi maalesef bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet ben gördüm hatta yükle dedim ne hikmetse sonradan kayboldu.

Sonradan kayıp mı oldu? Hocam sanırım siz Samsung'un A34'lere verdiği o ilk zamanda indirememişsiniz. Samsung bir süre sonra sorunlu olduğu için geri çekti güncellemeyi diye biliyorum. Zamanla tekrar dağıtacaktır ya da direkt One UI 8'e atlarsınız.

Sonunda benim ile aynı sorunu yaşayan birisi bir tek bana gelmedi diye düşünüyordum ben de. Normalde 12 Haziran'da A34 sürümlerine geldiği söylendi fakat şahsen bir A34 kullanıcısı olarak güncelleme henüz bana gelmedi. Ben de sizin gibi maalesef bekliyorum.
A06 gibi giriş seviyesi telefonlar bile aldı ne hikmetse bi bizim telefonlar almadı.
Yazılımsal bir problem tespit edip geri mi çektiler anlayamadım.

Sonradan kayıp mı oldu? Hocam sanırım siz Samsung'un A34'lere verdiği o ilk zamanda indirememişsiniz. Samsung bir süre sonra sorunlu olduğu için geri çekti güncellemeyi diye biliyorum. Zamanla tekrar dağıtacaktır ya da direkt One UI 8'e atlarsınız.
Güncellemenin kendisini yükledim hatta geceye ayarladım uyurken yüklensin diye.
Sabah birden geri çektiler güncellemeyi.
2023 Android sürümünü kullanmak 2025'te epey rahatsız edici olmaya başladı bundan dolayı istiyordum.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt