Detaylar
Kim cevapladı?Redmi Note 13 Pro+'ı alırsam yurt dışı olarak 13.500'e alacağım A35'i ise üzerine biraz daha ekleyerek Teknosa'dan. Sizce hangisi daha mantıklı?
Xiaomi alacağınıza Samsung S1 bile daha iyidir size önerim Xiaomi'den uzak durmanız.
Sakurai
Çalışkan
16.000 olması lazım
Hocam evet 20 bindi fakat ani bir ekonomik sorun çıktığı için bütçeyi düşürmek zorunda kaldım.Bu arada kaç lira bütçeniz vardı sizin en son 20.000 TL demiştiniz.
16.000 olması lazım.
Hocam evet 20 bindi fakat ani bir ekonomik sorun çıktığı için bütçeyi düşürmek zorunda kaldım.
Hocam S21 FE 5G 2. nesilde bakabilirsiniz.
HDDKullanıyorum
Üstün
Xiaomi alacağınıza Samsung S1 bile daha iyidir size önerim Xiaomi'den uzak durmanız.
Sebep? Günden güne gelişiyorlar, yazılımı eleştireceksen HyperOS MIUI'a göre daha iyi. Yavaş yavaş güzel işler yapmaya çalışıyor Xiaomi, neden uzak durmalıyız?
A35 için pahalı. Geçen aya kadar 14 bin TL civarında satılıyordu. Sizin aradığınız cihaz Honor 200 bence. İndirim kovalayın derim.
Sebep? Günden güne gelişiyorlar, yazılımı eleştireceksen HyperOS MIUI'a göre daha iyi. Yavaş yavaş güzel işler yapmaya çalışıyor Xiaomi, neden uzak durmalıyız?
Ama hala kötü yazılımı yavaş yavaş gelişiyor ama reklamları kaldırmalı ilk.
16.000 olması lazım.
Hocam evet 20 bindi fakat ani bir ekonomik sorun çıktığı için bütçeyi düşürmek zorunda kaldım.
Bu arada hocam ne yaptınız? Aldınız mı?
Son düzenleme:
Sakurai
Çalışkan
Hocam biraz bütçe yükselttik ve ailemi de ikna ederek Honor 200 8/256 aldım.Şuan memnunum sorunum yok.Hepinize teşekkürler ederim.Ama hala kötü yazılımı yavaş yavaş gelişiyor ama reklamları kaldırmalı ilk.
Bu arada hocam ne yaptınız? Aldınız mı?
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-