Güvenilir bir satıcıdan ucuz Samsung Galaxy A55 ile uyumlu adaptör önerebilir misiniz?
Detaylar
Kim cevapladı?Güvenilir bir satıcıdan ucuz Samsung Galaxy A55 ile uyumlu adaptör önerebilir misiniz?
Hocam kişisel önerim; adaptör konusunda ucuza kaçmayın. Samsung'un kendi sitesinde 25W'lık adaptörler 700₺ idi en son.
Hybrid Theory
Yetkin
Galaxy A34 cihazımda Spigen'in 27W'lık bir ürününü kullanıyorum. Aşağıdaki ürünü tavsiye ederim.
Philologically
Yetkin
Cellulerline 25w
Attığınız linkteki 30W. Sorun olmaz değil mi?Galaxy A34 cihazımda Spigen'in 27W'lık bir ürününü kullanıyorum. Aşağıdaki ürünü tavsiye ederim.
Hybrid Theory
Yetkin
Spigen'in dediğine göre cihazın ihtiyacına göre güç çekiyormuş prizden. Bendeki adaptör de 27W ama 25W ile şarj oluyor. Neredeyse 1 sene oldu. Bu zamana kadar bir sıkıntısını görmedim.
Bu arada, bendeki ürünün tam ismi Spigen SteadiBoost 27W. Attığım üründen daha uyguna bulursan tavsiye ederim. Zaten sadece telefonu şarj etmek için kullanacağını varsayıyorum. Bence yeterli. Zaten cihazın çekeceği en fazla 25W olacak.
Ben A54 cihazımda 15W adaptör kullanıyorum dolması 1-1,5 arası sürüyor. Orjinal almanızı öneririm.Güvenilir bir satıcıdan ucuz Samsung Galaxy A55 ile uyumlu adaptör önerebilir misiniz?