S Class> A8> 7 Serisi
Enflasyon var diye afrkia ülkesimi olduk?
Zaten devlet memuru olarak çalışarak hiçbir ülkede s kasa alamazsın.
Aga ABD'de bal gibi alirsin dogru para yonetimi ile. Enflasyon bildiğimiz tanimdan çikti. Artik enflasyon denince akla minyon kiza giren 7 zenciyi hayal edeceksin. He işte o minyon kiz biziz.
Tamam'da şu an fark ettim diğer ülkelerde memur maaşları gereğinden fazla.
Demiş asgeri ücretlede alamazsın. @Chef diyelim ki Amerika'da 3000 dolar maaş alıyorsun yani tam asgeri ücreti bilmediğim için galiba o civardır. S Class dediğimiz araç ise bu siteye göre "225, 550 USD" yani bu da "3000 USD"alan biri için 74 ay yapar. Sizce bir insan yemeden, içmeden o kadar biriktirebilir mi? Buradaki bahsettiğim orası zor, Türkiye daha iyi demek değil. Asgeri ücretli insanların alamayacağı. Konu çok dağıldı son mesajımdı. İyi günler.
Eki Görüntüle 16025
![]()
Used Mercedes Benz cars USA from 50,000 EUR
2,247 used Mercedes Benz cars for sale From 50,000 USD from USA. Best prices and best deals for Mercedes Benz cars in USA. Mercedes Benz Ads from car dealers and private sellers. Review and Buy used Mercedes Benz cars online at OOYYO.www.ooyyo.com
Gereginden fazla degil, olmasi gerekeni, hak ettiklerini aliyorlar.Tamam şu an fark ettim diğer ülkelerde memur maaşları gereğinden fazla.
Eki Görüntüle 16030
Bunu 17.000 TL asgari ucret ile hesapladiginda elde ettigin sayiyi hesapla bir de bakalim. 74 ay dedigin şey 6 yil 2 ay. 12.409.000 TL - 17.000 / 17000 yaptiginda cikan sonuç ise 728 yani 728 ay yapiyor.
Aynen kanka bas ampule.
Gereginden fazla degil, olmasi gerekeni, hak ettiklerini aliyorlar.
Bana göre S serisi.Bence W221 mükemmel bir araç. 740 serisi de güzel olsa da BMW sonuçta. Amacı hız olan firmanın makam aracı bana mantıklı gelmez.
İsimden belli.
Hem bir de bütün dünya liderlerinin hemen hepsi zaten S serisi kullanıyor hocam. Oradan da belli.