Enflasyon var diye afrkia ülkesimi olduk?

Zaten devlet memuru olarak çalışarak hiçbir ülkede s kasa alamazsın.

Aga ABD'de bal gibi alirsin dogru para yonetimi ile. Enflasyon bildiğimiz tanimdan çikti. Artik enflasyon denince akla minyon kiza giren 7 zenciyi hayal edeceksin. He işte o minyon kiz biziz.

Aga ABD'de bal gibi alirsin dogru para yonetimi ile. Enflasyon bildiğimiz tanimdan çikti. Artik enflasyon denince akla minyon kiza giren 7 zenciyi hayal edeceksin. He işte o minyon kiz biziz.

Tamam'da şu an fark ettim diğer ülkelerde memur maaşları gereğinden fazla.

Cogunlugun 17.000 TL asgari ucret.

Demiş asgeri ücretlede alamazsın. @Chef diyelim ki Amerika'da 3000 dolar maaş alıyorsun yani tam asgeri ücreti bilmediğim için galiba o civardır. S Class dediğimiz araç ise bu siteye göre "225, 550 USD" yani bu da "3000 USD"alan biri için 74 ay yapar. Sizce bir insan yemeden, içmeden o kadar biriktirebilir mi? Buradaki bahsettiğim orası zor, Türkiye daha iyi demek değil. Asgeri ücretli insanların alamayacağı. Konu çok dağıldı son mesajımdı. İyi günler.

1706958451148.webp

Tamam'da şu an fark ettim diğer ülkelerde memur maaşları gereğinden fazla.

Demiş asgeri ücretlede alamazsın. @Chef diyelim ki Amerika'da 3000 dolar maaş alıyorsun yani tam asgeri ücreti bilmediğim için galiba o civardır. S Class dediğimiz araç ise bu siteye göre "225, 550 USD" yani bu da "3000 USD"alan biri için 74 ay yapar. Sizce bir insan yemeden, içmeden o kadar biriktirebilir mi? Buradaki bahsettiğim orası zor, Türkiye daha iyi demek değil. Asgeri ücretli insanların alamayacağı. Konu çok dağıldı son mesajımdı. İyi günler.

Eki Görüntüle 16025

Screenshot_20240203_143525_Chrome.webp

Bunu 17.000 TL asgari ucret ile hesapladiginda elde ettigin sayiyi hesapla bir de bakalim. 74 ay dedigin sey 6 yil 2 ay. 12.409.000 TL - 17.000 / 17000 yaptiginda cikan sonuc ise 728 yani 728 ay yapiyor.

Aynen kanka bas ampule.

Tamam şu an fark ettim diğer ülkelerde memur maaşları gereğinden fazla.
Gereginden fazla degil, olmasi gerekeni, hak ettiklerini aliyorlar.

Eki Görüntüle 16030

Bunu 17.000 TL asgari ucret ile hesapladiginda elde ettigin sayiyi hesapla bir de bakalim. 74 ay dedigin şey 6 yil 2 ay. 12.409.000 TL - 17.000 / 17000 yaptiginda cikan sonuç ise 728 yani 728 ay yapiyor.

Aynen kanka bas ampule.

Gereginden fazla degil, olmasi gerekeni, hak ettiklerini aliyorlar.

Sizin kitle akplilerden daha kötü. Ben bunların durumu kötü demedim, sadece alamazlar dedim. Biz daha iyiyizmi dedim? Cevap veremeyince boş ampülcü damgası basıp kaç, bu kadar basitsin.

Son düzenleme: