Ben de öyle düşünüyorum. Muhtemelen panelci ergenler abimi kurban seçtiler bir şeyler denemek için. Eğer 1-2 tane daha böyle olay olursa polise gideriz.
Bu daha mantıklı bir senaryo, bence direkt gidin polise. Çoğu panel kullanıcısı veletlerin bilgileri sızdı ve resmi makamlara iletildi. Polis hemencicik bulur veledi. Ceza keserler, anne babası bir iki fiske vurur akıllanır velet. Zaten günümüzdeki çoğu çocuğun eksikliği "bir fiske dahi vurulmamış" olması.

Merhaba,

Abinizi arayan kadın değil de o kadına SMS atan kişiler aslında kadını dolandırmaya çalışmışlardır. Biz avukatların isimleri de kullanılıyor maalesef.

Eğer o kadın abiniz için tanıklık yapacaksa ve kendisine gelen SMS'i polisle/savcıyla paylaşmaya razı ise abiniz o kadına SMS atanlardan şikayetçi olabilir.

Merhaba,

Abinizi arayan kadın değil de o kadına SMS atan kişiler aslında kadını dolandırmaya çalışmışlardır. Biz avukatların isimleri de kullanılıyor maalesef.

Eğer o kadın abiniz için tanıklık yapacaksa ve kendisine gelen SMS'i polisle/savcıyla paylaşmaya razı ise abiniz o kadına SMS atanlardan şikayetçi olabilir.

Kadına mesaj attık bize ekran görünütüsü gönderin diye, dönüş yaparsa kanıt olarak saklarız.

Ama hala çözemedim eğer dolandırıcılar kendi ele geçirdikleri hatları değil de abimin numarasını kullanırsa nasıl dolandırıcılık yapacaklar ki?

Sonuçta abim arayan herkese ben avukat değilim sizi dolandırıyorlar diyecek ve bütün planları suya düşecek.

Kadına mesaj attık bize ekran görünütüsü gönderin diye, dönüş yaparsa kanıt olarak saklarız.

Ama hala çözemedim eğer dolandırıcılar kendi ele geçirdikleri hatları değil de abimin numarasını kullanırsa nasıl dolandırıcılık yapacaklar ki?

Sonuçta abim arayan herkese ben avukat değilim sizi dolandırıyorlar diyecek ve bütün planları suya düşecek.
Hikâyenin doğrusunu bilmiyoruz. Kadına gerçekten öyle SMS gelip gelmediğini bilmiyoruz. Size söylenenler üzerinden yorum yapıyorum sadece ve bunlar başımıza da gelen şeyler.

Yine de evet abinizin de dolandırılmaya çalışıldığı bir senaryo da olabilir. Bu yüzden kadından ilgili ekran görüntüsünün gelmesini bekleyin. Bakalım gerçekten ona öyle bir SMS gelmiş mi gelmemiş mi öğrenmiş oluruz.