Bora Yenici
Başarılı
Turkcell hattın var ise Vodafone veya Türk Telekom kontörlüye geçersin, sonra Netgsm'e.Şimdilik Türk Telekom ve Vodafone kullananlara hat taşıma özelliği açıkmış.
Zaten Turkcell kapattı haksız olmasına rağmen kendi kafasına göre, şimdi tekrar açıldı. Ayrıca önceden hatta sahip olduğum için kapatamadı önceki müşterileri.Geri dönmesi iyi bir şey ancak Türkiye'de bir şey kapatılıp tekrar açılıyorsa onu kullanırken (herhangi bir şey) ekstra dikkatli olmak lazım.
Şimdilik planım o. Ocak ayına kadar Turkcell'den de üye alımını açarlarsa çok iyi olur.Turkcell hattın var ise Vodafone veya Türk Telekom kontörlüye geçersin, sonra Netgsm'e.
Yok. Facetime çalışmıyor.iMessage desteklemiyor diye hatırlıyorum. Gelişme var mı?
O zaman kalsın. Teşekkürler
Netgsm mobil SIM başvuruları açıldı. Numarasını taşımak isteyenler ve yeni numara almak isteyenler alabilir.
Turkcell, Türk Telekom, Vodafone boykot.
yapılan zalimlikleri unutmayacağız. arkadaşlarınızı, akrabalarınızı buraya geçirmeyi unutmayın.
neden Netgsm'e geçmelisin?
- Diğer operatörlerde 1 KB internet = 100 KB olarak hesaplanıyor, Netgsm'de ise 1 KB = 60 KB olarak hesaplanıyor. Bu yüzden internetin daha yavaş bitiyor.
- Eski müşterisine değer veriyor; her yıl operatör taşıttırmak zorunda değilsin.
- Tahaddütsüz.
- Turkcell baz istasyonu en iyi kapsama alanına sahip ve en hızlısı. Köyde 100 Mbps çeken internet, Vodafone'da 20 Mbps çekiyor. (yere göre değişiklik gösterir.)
Biraz daha uygun ayrıca her yıl operatör değiştirmek zorunda olmazsın.1 yıldan fazla süre kullandım; o zamanlar F/P olarak harikaydı, Turkcell dava açana kadar. Şu anda nasıl bilemiyorum.
Düşük gblı tarifeler daha da ucuz.Geçmeye değer mi ki? Annemin taahhüt dolmak üzere Turkcell'den Netgsm geçsek?