Detaylar
Kim cevapladı?Bayağı eski cihaz olması lazım. Servis görmesi gerekiyor olabilir.
4925
Uzman
Hocam bizim pek oralarda yapan yok. Ekran menteşelerinde hasar var diye düşünüyorum ben, ne kadar doğrudur bilmiyorum.Bayağı eski cihaz olması lazım. Servis görmesi gerekiyor olabilir.
Klavye ışığı var mı acaba caps lock tuşu için falan ya da televizyona monitöre bağlamayı deneyebilir misiniz?Arkadaşlar yakın zamanda aldığım Acer eMachines EM250 siyah ekran vermeye başladı. Açınca BIOS logosu gelmiyor. Sırf siyah ekran, (fan sesi var) acilen çözmem gerek yardım edebilir misiniz?
4925
Uzman
Klavye ışığı var mı acaba Caps Lock tuşu için falan ya da televizyona monitöre bağlamayı deneyebilir misiniz?
Klavye ışığı yok. Monitöre bağlamayı denemiştim, çalışıyordu.
Monitörle görüntü geliyorsa ya ekranın flex kablosunda bir şey var ya ekranın arka aydınlatması çalışmıyor ya da ekran ölmüş demek.Klavye ışığı yok. Monitöre bağlamayı denemiştim, çalışıyordu.
Ekranın üstüne el feneriyle ışık tutmayı deneyip imleci falan görmeye çalışır mısınız, eğer mouseyi oynatmazsanız ekranın tam ortasında olacak ya da windows başlat menüsü butonunu ya da herhangi bir objeyi masaüstünde yerini bildiğiniz.
4925
Uzman
Monitörle görüntü geliyorsa ya ekranın Flex kablosunda bir şey var ya ekranın arka aydınlatması çalışmıyor ya da ekran ölmüş demek.
Ekranın üstüne el feneriyle ışık tutmayı deneyip imleci falan görmeye çalışır mısınız, eğer fareyi oynatmazsanız ekranın tam ortasında olacak ya da Windows başlat menüsü butonunu ya da herhangi bir objeyi masaüstünde yerini bildiğ.
Tamam deneyeceğim teşekkür ederim.
Monitörle görüntü geliyorsa ya ekranın Flex kablosunda bir şey var ya ekranın arka aydınlatması çalışmıyor ya da ekran ölmüş demek.
Ekranın üstüne el feneriyle ışık tutmayı deneyip imleci falan görmeye çalışır mısınız, eğer fareyi oynatmazsanız ekranın tam ortasında olacak ya da Windows başlat menüsü butonunu ya da herhangi bir objeyi masaüstünde yerini bildiğiniz.
El feneri maalesef bir işe yaramadı. Ekran ölmüş olabilir sanırım.
Son düzenleme:
Eğer bu durumdaysa ve dediğiniz gibi harici ekrana görüntü gidiyorsa ya kablo ya ekran gibi hocam ya da siz göremediniz, biraz zor görmesi birinci elden biliyorumTamam deneyeceğim teşekkür ederim.
El feneri maalesef bir işe yaramadı. Ekran ölmüş olabilir sanırım.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-