Detaylar
Kim cevapladı?Ayaz
Yetkin
Hocam inanın fotoğraf koymak istiyorum fakat kendim düzenleyemediğimden dolayı incelemeyi düzenlenmesi için desteğe başvurmam gerekiyor. O da biraz uğraştırıcı bir süreç olduğu için çok uğraşmak istemiyorum. Ama madem bu kadar önemli bugün içerisinde halletmeye çalışacağım.@Ayaz hocam ürünün ekran görüntüsü fotosu nerede arada bir bazıları ürün incelemelerinde fotoğraf koyabiliyor eğlenceli oluyor keşke siz de koysanız.
Hocam inanın fotoğraf koymak istiyorum fakat kendim düzenleyemediğimden dolayı incelemeyi düzenlenmesi için desteğe başvurmam gerekiyor. O da biraz uğraştırıcı bir süreç olduğu için çok uğraşmak istemiyorum. Ama madem bu kadar önemli bugün içerisinde halletmeye çalışacağım.
Fotoğraf koymak zorunda değilsiniz koymasanız da olur koysanız da olur siz yeter ki böyle rehberler incelemeler yazın elinize sağlık.
Her seyden once bu modelin paneli cok hosuma gidiyor. 165Hz. 300 Nit. Laptoplar en az 300 Nit olmak zorunda bana gore. Bu model benimde kafamda almayi dusunuyorum bakalim.
Flokki
Yetkin
- Makaleler
- 1
Model kıyaslamasındaki amaç ne
onu anlamadım şahsen? Ağustos ayından beri intel model Victus 16 kullanıyorum ne soğutmada problem var ne drop sorunu var ne de kronik arıza. Nitro fanboyluğu yapmanın amacı yok Victus fiyatına göre tercih edilebilecek bir modeldir. Ucuz olmasının sebebi de panelden kısılması. Nitro modele tapınırcasına yorum yapan arkadaşlara söylüyorum, Nitro 16 tercih edilebilecek başarılı bir model lakin alt tarafı alt muadil f/p cihaz, Aman amanlık bir model değil üst seviyede kıyasa tutulamaz.
Bu arada rehber için eline sağlık KS, başarılı.
onu anlamadım şahsen? Ağustos ayından beri intel model Victus 16 kullanıyorum ne soğutmada problem var ne drop sorunu var ne de kronik arıza. Nitro fanboyluğu yapmanın amacı yok Victus fiyatına göre tercih edilebilecek bir modeldir. Ucuz olmasının sebebi de panelden kısılması. Nitro modele tapınırcasına yorum yapan arkadaşlara söylüyorum, Nitro 16 tercih edilebilecek başarılı bir model lakin alt tarafı alt muadil f/p cihaz, Aman amanlık bir model değil üst seviyede kıyasa tutulamaz.
dewberry
Üstün
Victus (tek ssd'li, 250NIT dandik ekrani ve sacma sapan limitler ile "iyi" sogutmaya sahip o cihaz) 16 dedigin cihazi Nitro 16 ile karsilastirmak cahilligin en ust noktasi olur. Nitro 5 bile Victus 16'dan daha iyi test sonuclari ve ekran veriyor. Zaten Victus 16 ve Nitro'nun sogutmasini karsilastirmak aptallik olur. Hatta ayni islemciye sahip 4050 Nitro 16, ayni islemciye sahip 4060 Victus 16'dan sadece 1K geri puan aliyor Geekbench'de.Model kıyaslamasındaki amaç ne
Flokki
Yetkin
- Makaleler
- 1
Victus (tek ssd'li, 250NIT dandik ekrani ve sacma sapan limitler ile "iyi" sogutmaya sahip o cihaz) 16 dedigin cihazi Nitro 16 ile karsilastirmak cahilligin en ust noktasi olur. Nitro 5 bile Victus 16'dan daha iyi test sonuclari ve ekran veriyor. Zaten Victus 16 ve Nitro'nun sogutmasini karsilastirmak aptallik olur. Hatta ayni islemciye sahip 4050 Nitro 16, ayni islemciye sahip 4060 Victus 16'dan sadece 1K geri puan aliyor Geekbench'de.
Ben sana fiyat unsurunu söylüyorum sen hala ispatlamaya çalışıyorsun Nitro 16'nın daha iyi olduğunu. Hangisi daha pahalı onu hesaba koy öncelikle. Victusun daha ucuz olmasının sebebini sana belirtiyorum. Bütçesini bir tık daha arttıran müşteri elbette Nitro 16'yı tercih edecektir kaliteden mütevellit, tabi o da kişiye göre değişir şahsen 37-40k civarına bütçeye Dell G model alırdım. Bu arada o saçma sapan dediğin limitler sadece " AMD " model Victus 16'larda mevcut ki yakın zamanda HP Victus 16-S serisi modellere de ayar çekecektir.
Bu arada %45 NTSC panellerle alakalı kalibre rehberim mevcut forumda, uygulayan arkadaşlarda hayli memnun. %100 sRGB kadar olmasa da o kaliteyi yakalıyor.
Son düzenleme:
Nitro 15 serisi zaten iyiydi. 16 daha da iyi gözüküyor.
Son düzenleme:
dewberry
Üstün
Ben sana fiyat unsurunu söylüyorum sen hala ispatlamaya çalışıyorsun Nitro 16'nın daha iyi olduğunu. Hangisi daha pahalı onu hesaba koy öncelikle. Victus'un daha ucuz olmasının sebebini sana belirtiyorum. Bütçesini bir tık daha arttıran müşteri elbette Nitro 16'yı tercih edecektir kaliteden mütevellit, tabii o da kişiye göre değişir şahsen 37-40k civarına bütçeye Dell g model alırdım. Bu arada o saçma sapan dediğin limitler sadece " AMD " model Victus 16'larda mevcut ki yakın zamanda HP Victus 16-s serisi modellere de ayar çekecektir.
Bu arada %45 NTSC panellerle alakalı kalibre rehberim mevcut forumda, uygulayan arkadaşlarda hayli memnun. %100 sRGB kadar olmasa da o kaliteyi yakalıyor.
Ya hocam mesaji yazarken dusunmeden dalmisim
Bu arada 37-40k butcede Nitro 16 almak daha mantikli cunku Dell Gaming serisinde yazilim sorunlari var.
Yeni konular
-
Uygun fiyatlı markaların monitörleri alınır mı?
- EmirEffect
-
-
-
-
-
-
-
-