Talent

Uzman
Arkadaşlar selam. Elimde Acer Nitro 16 laptop var ve yaklaşık 2,5 senedir sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. Fakat 2-3 gün önce, laptop boştayken durduk yere fandan bir anda motor sesi gibi sesler gelmeye başladı.

İlk başta fana içeriden bir şeyin temas ettiğini düşündüm; içini açıp fanı temizledim ve kontrollü bir şekilde geri taktım. İlk başta düzelmiş gibiydi fakat sonra yine aniden boştayken aynı şeyi yaptı.

Şu an yine bir sıkıntı yok fakat ansızın olabiliyor. Bunu nasıl çözebilirim acaba? Aşağıya, benim sorunumla neredeyse aynı olan bir videoyu ekleyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Büyük ihtimalle sorunu fanların göbeğine hafif bir yağ damlatarak çözebilirsiniz. 2.5 yıldır başınıza gelmeyip şu an gelmesinin sebebi de fanın artık dönerken zorlanması olabilir.

Hocam arkadaşın dediği gibi bir yağ damlat bakalım belki yağa ihtiyacı vardır onun dışında bende de bu model bir laptop vardı birkaç yıl önce ve seninki gibi ses çıkarıyordu sonra fark ettik ki fandaki dişlerinden biri kırılmış bu yüzden böyle bir ses çıkarıyormuş fanı değiştirmek zorunda kalmıştık.

Büyük ihtimalle sorunu fanların göbeğine hafif bir yağ damlatarak çözebilirsiniz. 2.5 yıldır başınıza gelmeyip şu an gelmesinin sebebi de fanın artık dönerken zorlanması olabilir.

Hocam arkadaşın dediği gibi bir yağ damlat bakalım belki yağa ihtiyacı vardır onun dışında bende de bu model bir laptop vardı birkaç yıl önce ve seninki gibi ses çıkarıyordu sonra fark ettik ki fandaki dişlerinden biri kırılmış bu yüzden böyle bir ses çıkarıyormuş fanı değiştirmek zorunda kalmıştık.

Teşekkürler. Bir motor yağı deneyeyim bakalım herkesten duydum bunu.