Talent
Uzman
Acer Nitro 16 13.Nesil Core i5 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Acer Nitro 16 13.Nesil Core i5 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Crucial 16GB (1x16GB) DDR5 5200MHz CL42 (16Gbit) Notebook Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Crucial 16GB (1x16GB) DDR5 5200MHz CL42 (16Gbit) Notebook Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Laptopum bu. Yaklasik 1 yıl önce vatandan aldım. Aldıktan sonra yine vatandan 16×2 olmak üzere yukarıdaki RAM'leri aldım. Laptop sorunsuz ve 1 yıl daha garantisi var ve bu zamana kadar hiç işlem görmedi. İçerisindeki sıvı metal çok iyi ve soğutması da gayet başarılı. Ekranda hiçbir sıkıntı yok. Kasası çok temiz kullanıldığı için gayet temiz. Şu sıralar daha çok oyundan ziyade farkı işlere odaklandığım için satmayı düşünüyorum. Sizce ederi nedir? Burada cihazın incelemesini de yapmıştım hala aynı performans ile çalışıyor.