Yanlış hesaplamış hocam. İkinci el demek kullanılmış ürün demek. Sıfırının altında fiyat demek. Cihazı sıfırda 31-32'ye mal etsen yine düşeceksin en az 5-6 bin TL.

Bak çok basit bir örnek:

Aynı klasman değiller bu arada denk cihaz değiller.

Aynı klasman değiller bu arada denk cihaz değiller.
@Akif
O iki laptop arasında kalmış olsam.
Nitro 16 nın bir yıl garantisi kalmış olsun. Lenovo ise sıfır olsun.
Değil 25K, 30 K yı Nitro 16 ya veririm.
(Nitro 16 satıcısı benimle aynı şehirde olmak veya gerçekten güvenebileceğim bir satıcı olmak kaydıyla.)

Tamam sen ver güzel kardeşim. Ben gidip de ikinci el, 1 yıl boyunca ne şartlarda kullanıldığını bilmediğim cihaza para vermem. Birçok insan da benim gibi düşünür.

Tamam sen ver güzel kardeşim. Ben gidip de ikinci el, 1 yıl boyunca ne şartlarda kullanıldığını bilmediğim cihaza para vermem. Birçok insan da benim gibi düşünür.
Bakın orada ben o laptop ikinci fiyata şu kadara alınır satılır demedim.
Denilen şey o laptopun sizin eklediğiniz laptop ile kıyaslanmasının doğru olmadığı.

O ikisi arasında ise dediğim gibi.. garantisi devam ediyor ise ve gözümle görüp test edebiliyor isem aynı bedelle dahi olsa elbette Nitro 16 yı alırım. Test edemiyor isem elbette risk nedeni ile ancak daha düşük bedel öderim. 25 k gibi.

Hocam ayıptır söylemesi ne şartlarda kullanılmış olabilir ki. Kimse laptop klavyesini bile kullanmıyor. Dışardan müdahale etmekte genelde mümkün değil ve zor. Gerekli testleri yaparsın sıfır cihaz alıp ikinci elden daha kötü durumda gelen cihazlar oluyor. 3 ölü piksel cihaz geldi mesela kolay iade edemezsin ama ikinci elde her şeyini kontrol ederek alabilirsiniz içinize siner yani. Beğenmezseniz arkadaşa bir çay ikram edersiniz başka cihaza yönelirim diyip almazsınız iade süreci ile uğraşmazsınız yani. 😀