Bütçe
36000

utkufrat

Uzman
Arkadaşlar merhaba. Oyun geliştirme ve tasarım için laptop alacağım sizce Acer Nitro 5 alınır mı? Fiyatına göre özellikleri çok iyi geldi ama yüksek fan sesi sorunlarını gördüm pişman olur muyum? Teşekkür ederim.

Arkadaşlar merhaba. Oyun geliştirme ve tasarım için laptop alacağım sizce Acer Nitro 5 alınır mı? Fiyatına göre özellikleri çok iyi geldi ama yüksek fan sesi sorunlarını gördüm pişman olur muyum? Teşekkür ederim.

Bunu alman daha iyi olur.

Arkadaşta var baya iyi bu acer nitro 5.

Isıyı klavyeye üflüyor olması lazım, ona göre al.
Bende kullanıyorum i5 11400h modelini(evet eski biraz) klimalı yerde fansız 40/45 çalışıyo klimasız 52.

Yani bilmiyorum hocam ama bu modelde yüksek fan sesi ve ısınma sorunu olması lazım cihaz TV'den baktığım kadarıyla öyleydi attığım Victus 16 daha iyi olur.
Knk fan sesi ve ısı problemi beni çok etkilemez diye düşünüyorum ev ortamında kullanicam çoğunlukla ısı problemi bilgisayarı kullanmayı etkileyecek kadar fazla mı eğer değilse ozellikler bakımından upgrade yapmadan kullanmayı düşünüyorum 4-5 yıl