O zaman vatan yalan söylüyor. O panel 25ms. Arkadaşınızda tıpatıp aynı model mi var?
Evet aynısı var. Siparişi iptal etmeyi düşünüyorum, bunun yerine hangi cihazı alabilirim?
Son düzenleme:
O zaman vatan yalan söylüyor. O panel 25ms. Arkadaşınızda tıpatıp aynı model mi var?
Ever, aynısı var. Siparişi iptal etmeyi düşünüyorum, bunun yerine hangi cihazı alabilirim?
Şu cihazın paneli nasıl? Tepkime süresi vs
165 Hz, 100 sRGB, 350 nit. Ms değeride galiba 7 ms civarı.
Genel performans ve stabilite olarak hangisi daha iyidir? Ve hangisinin pili daha uzun gider? Acer'ın panel çok kötü mü yoksa iş görür mü yani iptal etmeli miyim?
İptal ettiniz mi hocam?Evet aynısı var. Siparişi iptal etmeyi düşünüyorum, bunun yerine hangi cihazı alabilirim?
Evet aynısı var. Siparişi iptal etmeyi düşünüyorum, bunun yerine hangi cihazı alabilirim?
İptal ettiniz mi hocam?
Hocam merhaba iptal ettiniz mi?
Ekranın modeline baktınız mı hocam gerçekten 25ms mi gecikme arkadaşınıza gelen modelle aynı mı sizinki sizin yorumdan sonra ben iptal ettimMerhaba hayır etmedim, üründen genel olarak memnunum ancak ekranı pek tatmin edici değil, bu yüzden ekran olarak pek beklentiniz olmasın. Ve 8 GB RAM ile geliyor 8 GB RAM eklemek şart.
Ekranın modeline baktınız mı hocam gerçekten 25ms mi gecikme arkadaşınıza gelen modelle aynı mı sizinki sizin yorumdan sonra ben iptal ettim![]()