Bütçe
25000-33000 TL
Hayır bu fiyata alınmaz. En son bütçe nedir?

Sırf kendi kullandığınız seriyi (Eski seri ve yeni seri arasında devasa farklar var) övmek için daha üstün bir laptop modeline ''bulaşma'' demişsiniz.🤔
Üstün? Ekran panelinde üstün sadece.

Rezalet 25W gibi limitler ile overheat sorunu olan bir seri TUF. El ile tutulacak birkaç cihaz var ve AMD versiyonlarının yandığı bilinen bir gerçek.

12450H Nitro 5 ve macun değişimi ile 110W 93 derece gibi oldukça az cihazda görülen değerler alan kullanıcı vardı Technopat'ta.

Fiyatına bakmadım ancak direkt seri olarak eski 2020 öncesi seri harici oldukça f/p bir seri Nitro serisi. @Xevanior hocamada sorabilirsiniz. Kendisi Technopat'ta gaming laptop konusunda ün salmış biridir.

Cİhaz olarak alınır, fiyat olarak alınmaz bu konuda yarı yarıya katılıyorum.

Hayır 32K fiyatı var ön sipariş veriyorsunuz yarın satışa açılacak eğer daha yüksek bir fiyattan satışa çıkarsa arada ki farkı iade ediyorlar.

Attığınız link laptop sayfasına gitmiyor direkt Hepsiburada laptop kategorisine gidiyor. Siz direkt sayfanın SS'ini alın.

Rezalet 25W gibi limitler ile overheat sorunu olan bir seri TUF. El ile tutulacak birkaç cihaz var ve AMD versiyonlarının yandığı bilinen bir gerçek.

12450H Nitro 5 ve macun değişimi ile 110W 93 derece gibi oldukça az cihazda görülen değerler alan kullanıcı vardı Technopat'ta.

Fiyatına bakmadım ancak direkt seri olarak eski 2020 öncesi seri harici oldukça F/P bir seri Nitro serisi. @Xevanior hocamada sorabilirsiniz. Kendisi Technopat'ta gaming laptop konusunda ün salmış biridir.

Cihaz olarak alınır, fiyat olarak alınmaz bu konuda yarı yarıya katılıyorum.

Hocam muhtemelen attığım Acer laptop 1 hafta içinde 30k olacak o sıralarda alacağım ama kafam karıştı açıkçası.

Attığınız link laptop sayfasına gitmiyor direkt Hepsiburada laptop kategorisine gidiyor. Siz direkt sayfanın SS'ini alın.

Dosya Ekleri

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    45,2 KB · Görüntüleme: 84
Hocam lütfen modellerin yeni varyasyonları hakkında detaylı bilgi sahibi değilseniz yorum yapmayın. A15 batarya olarak da ezici bir üstünlük sağlıyor ve ayrıca dediğiniz sorunlar eski modellerde görülüyordu yani siz bayağı eskide kalmışsınız. Nitro 5'in yeni kasası gerçekten iyi güzel fakat kötülediğiniz A15'in bir çok avantajı var.

Mantıklı değil. A15 serisi kötü bir seri. Elle tutulur cihaz yok.

4K daha eklenip bu model daha mantıklı olur ancak KS tercih eder mi bilemem.

Bu cihaz ise 37'lik Nitro harici daha mantıklı olur hepsinden.

Sadece GPU daha düşük 37'likten.

Hocam lütfen modellerin yeni varyasyonları hakkında detaylı bilgi sahibi değilseniz yorum yapmayın. A15 batarya olarak da ezici bir üstünlük sağlıyor ve ayrıca dediğiniz sorunlar eski modellerde görülüyordu yani siz bayağı eskide kalmışsınız. Nitro 5'in yeni kasası gerçekten iyi güzel fakat kötülediğiniz A15'in bir çok avantajı var.
Bana watt değerleri ile testlerini atar mısınız? Nice övülen Victuslar watt değerleri ortaya çıkınca rezil oldu.

Nitro soğutma ve limitler konusunda ezici üstünlüğe sahip. R9 5900HX 3080'li Nitro 5'de kullandım ayrıca.

Bu model alınır işte. Butçe çıkmaz ise bu daha mantıklı olur;

Mantıklı değil. A15 serisi kötü bir seri. Elle tutulur cihaz yok.
Dalga mı geçiyorsunuz hocam? 2020'deki kasalarla karşılaştırma yapıyorsunuz ve yeni kasa A15'e kötü diyorsunuz. Sadece kendi kullandığınız serinin fanboyu gibi davranıyorsunuz. İnsanları yanlış yönlendirerek paralarını daha iyi modellere harcamalarına engel oluyorsunuz; bu da bir nevi hakka girmek değil midir?