Detaylar
Kim cevapladı?Cengiz
Uzman
@Colonell, öyle mi hocam,bilmiyordum teşekkür ederim.Bloğu kaldırdığınız için her türlü orayı temizleyip sürmeniz lazım.
@talongod, bana da kurumuş gibi geldi hocam,sizce hangi termal macun uygun olur ben mx-6 sürmeyi düşünüyorum.Hocam bana kurumuş gibi geldi. Tabii fotoğraftan dolayı yanılma olabilir, dokunduğunuzda katı kıvamda ise yenilemekte fayda var.
Açmışsınız zaten macun olan kısmı, değiştirmenizi tavsiye ederim.
MX-6 sürebilirsiniz iyidir.@talongod, bana da kurumuş gibi geldi hocam,sizce hangi termal macun uygun olur ben mx-6 sürmeyi düşünüyorum.
talongod
Yetkin
- Makaleler
- 5
@talongod, bana da kurumuş gibi geldi hocam, sizce hangi termal macun uygun olur ben MX-6 sürmeyi düşünüyorum.
Hocam termal Ped'de uygulanabilir, daha uzun ömürlü olur. Ancak elinizde MX-6 varsa, onu da sürebilirsiniz.
Cengiz
Uzman
@talongod, hocam termal pad için yandaki kareleri mi kastettiniz hatta fotoğrafını atayım sizce onları değiştirmem de gerekiyor mu?Hocam termal Ped'de uygulanabilir, daha uzun ömürlü olur. Ancak elinizde MX-6 varsa, onu da sürebilirsiniz.
Dosya Ekleri
talongod
Yetkin
- Makaleler
- 5
@talongod, hocam termal pad için yandaki kareleri mi kastettiniz hatta fotoğrafını atayım sizce onları değiştirmem de gerekiyor mu?
Hocam termal pedler, aynı termal macunlar gibi. Ancak onlar ısıya göre form değiştiriyor. Pump-out olma süresi daha uzun. Sakın VRAM pedlerine dokunmayın. Kastettiğim kısım açık gri macunların sürülü olduğu yer.
Cengiz
Uzman
@talongod, tamamdır hocam mx-6 sürerek devam edeceğim,şunu da söylemeliyim ki hocam yani termal padler kalsın mı değiştirmeyeyim mi?Hocam termal pedler, aynı termal macunlar gibi. Ancak onlar ısıya göre form değiştiriyor. Pump-out olma süresi daha uzun. Sakın VRAM pedlerine dokunmayın. Kastettiğim kısım açık gri macunların sürülü olduğu yer.
Yeni konular
-
-
-
Sisteme GTX 1660 Super takınca ekran donma ve BIOS'a atma sorunu
- Murathan_2311
-
-
-
-