Cengiz

Uzman
Cihaz
Acer Nitro 5 AN-515-54-5422
Sorum görüldüğü gibi. Sizce macunlar kurumuş mu, yenilemem gerekiyor mu? Fotoğrafları aşağıya bıraktım.Yenilemem gerekiyorsa ne ile yenileyeyim?

IMG_20250615_022323.webp

IMG_20250615_022316.webp

IMG_20250615_022404.webp

Son düzenleme:
Hocam bana kurumuş gibi geldi. Tabii fotoğraftan dolayı yanılma olabilir, dokunduğunuzda katı kıvamda ise yenilemekte fayda var.

Bloğu kaldırdığınız için her türlü orayı temizleyip sürmeniz lazım.
@Colonell, öyle mi hocam,bilmiyordum teşekkür ederim.
Hocam bana kurumuş gibi geldi. Tabii fotoğraftan dolayı yanılma olabilir, dokunduğunuzda katı kıvamda ise yenilemekte fayda var.
@talongod, bana da kurumuş gibi geldi hocam,sizce hangi termal macun uygun olur ben mx-6 sürmeyi düşünüyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_20250615_021656.webp
    IMG_20250615_021656.webp
    3,9 MB · Görüntüleme: 71
@talongod, hocam termal pad için yandaki kareleri mi kastettiniz hatta fotoğrafını atayım sizce onları değiştirmem de gerekiyor mu?

Hocam termal pedler, aynı termal macunlar gibi. Ancak onlar ısıya göre form değiştiriyor. Pump-out olma süresi daha uzun. Sakın VRAM pedlerine dokunmayın. Kastettiğim kısım açık gri macunların sürülü olduğu yer.

Hocam termal pedler, aynı termal macunlar gibi. Ancak onlar ısıya göre form değiştiriyor. Pump-out olma süresi daha uzun. Sakın VRAM pedlerine dokunmayın. Kastettiğim kısım açık gri macunların sürülü olduğu yer.
@talongod, tamamdır hocam mx-6 sürerek devam edeceğim,şunu da söylemeliyim ki hocam yani termal padler kalsın mı değiştirmeyeyim mi?