Benzer konular
- Makale
- Makale
@Colonell, öyle mi hocam,bilmiyordum teşekkür ederim.Bloğu kaldırdığınız için her türlü orayı temizleyip sürmeniz lazım.
@talongod, bana da kurumuş gibi geldi hocam,sizce hangi termal macun uygun olur ben mx-6 sürmeyi düşünüyorum.Hocam bana kurumuş gibi geldi. Tabii fotoğraftan dolayı yanılma olabilir, dokunduğunuzda katı kıvamda ise yenilemekte fayda var.
MX-6 sürebilirsiniz iyidir.@talongod, bana da kurumuş gibi geldi hocam,sizce hangi termal macun uygun olur ben mx-6 sürmeyi düşünüyorum.
@talongod, bana da kurumuş gibi geldi hocam, sizce hangi termal macun uygun olur ben MX-6 sürmeyi düşünüyorum.
@talongod, hocam termal pad için yandaki kareleri mi kastettiniz hatta fotoğrafını atayım sizce onları değiştirmem de gerekiyor mu?Hocam termal Ped'de uygulanabilir, daha uzun ömürlü olur. Ancak elinizde MX-6 varsa, onu da sürebilirsiniz.
@talongod, hocam termal pad için yandaki kareleri mi kastettiniz hatta fotoğrafını atayım sizce onları değiştirmem de gerekiyor mu?
@talongod, tamamdır hocam mx-6 sürerek devam edeceğim,şunu da söylemeliyim ki hocam yani termal padler kalsın mı değiştirmeyeyim mi?Hocam termal pedler, aynı termal macunlar gibi. Ancak onlar ısıya göre form değiştiriyor. Pump-out olma süresi daha uzun. Sakın VRAM pedlerine dokunmayın. Kastettiğim kısım açık gri macunların sürülü olduğu yer.