Mhmtbrsylcn

Çalışkan
Cihaz
ACER NİTRO 5
Herkese merhabalar,

Laptop modeli Acer Nitro 5 i7 12700H RTX 4060.

Bilgisayarı alalı 2 yıl oldu termal macunu değiştim, MX-4 kullandım; ilk gün 75 derece, ikinci gün 80 derece, şu an 92 derece oluyor. Eskisinden daha kötü oldu ne yapabilirim yardımcı olabilecek kimse var mı?

MX-4, pump-out riski olan bir termal macun. Pump-out riski tasimayan bir termal macun ile bakiminizi tekrarlayin.
Ne kullanmam gerekiyor hocam termal macun olarak bi öneriniz var mı
Sıcaklıkların bu kadar çabuk artması beni pişman etti

Saygıdeğer arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim
Bu ürünü mü almalıyım
Ayrıca şu an yük altında 92 derece macun değişene kader böyle kullanmamda bir sakınca var mı

Son düzenleme:
Ne kullanmam gerekiyor hocam termal macun olarak bi öneriniz var mı

Bu ürünü mü almalıyım
Ayrıca şu an yük altında 92 derece macun değişene kader böyle kullanmamda bir sakınca var mı
856 TL, bence Helios için bir hayli fazla bir fiyat ama diğer yerlerde de stok bitmiş.

Ne kullanmam gerekiyor hocam termal macun olarak bir öneriniz var mı?

Bu ürünü mü almalıyım
Ayrıca şu an yük altında 92 derece macun değişene kader böyle kullanmamda bir sakınca var mı?

Bunu almalısınız ama bu fiyata değil, normalde 300 TL falan stok kalmadığı için bu fiyata satılıyor, PTM7950 bakabilirsiniz, macun olarak TF7 veya TF8 olabilir, pumpout yapmadığı söyleniyor.

856 TL, bence Helios için bir hayli fazla bir fiyat ama diğer yerlerde de stok bitmiş.
Evet fazla yüksek bir fiyat.
Bunu almalısınız ama bu fiyata değil, normalde 300 TL falan stok kalmadığı için bu fiyata satılıyor, PTM7950 bakabilirsiniz, macun olarak TF7 veya TF8 olabilir, pumpout yapmadığı söyleniyor.
Teşekkür ederim hocam sağ olun.

Arkadaşlar uzun vadede sorun çıkarmayacak öneri nedir
Termal pad mi yoksa termal macun mu almalıyım
En az 2 yıl idare etsin istiyorum.

Son düzenleme:
Faz değişimli pad en uzun ömürlüsü, firmaya sorun stok durumunu.