Anlattığın senaryoda ben olsam çok panik yapmazdım. Çünkü senin lehine olan birkaç nokta var. Öncelikle cihazın garantisi devam ediyor, en büyük artı bu. Bunun haricinde cihazı 1 kere bile açmadığını söylüyorsun. Düşme, darbe, sıvı teması gibi kullanıcı kaynaklı bir olay da görünmüyor. Sorun kademeli olarak doğmuş. Bir diğer önemli nokta da şarj soketinden ses gelmesi ve cihaz açıkken şarjın kesilmesi, dışarıdan verilen bir hasardan ziyade teknik arızaya daha çok benziyor.
Bu yüzden, ilk etapta "Kullanıcı hatası bu." deme ihtimallerini yüksek görmüyorum servisin ama bunların işi belli olmaz tabii, işi yokuşa sürmek isterlerse durum değişir. Tabii servis, sokette eğilme, kırılma, zorlamaya bağlı çatlak veya fiziksel deformasyon tespit ederse durum değişebilir. Ancak cihaz gerçekten dediğin gibiyse, kullanıcı hatası iddiasını teknik olarak ispatlamaları gerekiyor.
Eğer kullanıcı hatası derlerse kabul etmeni önermem. Arızanın neden kullanıcı hatası olduğunu otursun ispatlasınlar. Hangi bulgulara dayanarak bu kararı vermişler anlatsınlar. Mümkünse fotoğraflı rapor isteyin. Ha ama şöyle bir durum da var. Eğer sallıyorum şarj soketini takarken pini zorladın, eğip büktün, kanırtarak taktın, kablonun ucunu kırarak taktın, sert bir hamle ile pinlere zarar verdin gibi gibi durumlar varsa, ki anlattığına göre yok, işler değişir.