Kostes
Uzman
Eğer mümkünse, karşılaştırma yapabilmem için fotoğraf sağlayabilir misiniz? Bu çok iyi olur.
Kameram tost makinesinden hallice umarım işini görür.
Eğer mümkünse, karşılaştırma yapabilmem için fotoğraf sağlayabilir misiniz? Bu çok iyi olur.
Bu şekilde kalacak değil sonuçta. Garanti hala devam ediyorken servisle görüşmekte fayda var. Laptopu stantta kullandığını ve soketi hiç söküp takmadığını da belirt bence. İşe yarar belki.Muhtemelen dümdüz olması gerekiyor ama benimki içeri doğru göçmüş. Bunun nasıl olduğunu hiç anlamadım. Kasıtlı yapsam bile bunu becerebileceğimi sanmıyorum. Masamın üzerinde sürekli laptopum duruyor ve jack girişini hiç çıkarıp takmadım. Acer Türkiye servis yorumları biraz endişe verici olduğu için, cihazımın gerçekten detaylı inceleneceğinden emin olamıyorum. Baştan savma yapıp “kullanıcı hatası” diyebilirler diye de çekiniyorum. Ayrıca jack girişiyle ilgili bir sorun varsa bile büyük ihtimalle anakarta bağlı olduğu için iş daha da karmaşık bir hale gelebilir. Şu an biraz çıkmazda hissediyorum ama büyük ihtimalle yarın kendim servise gidip durumu göstereceğim.
Evet, sizinkinde de aynı şekilde saat yönünde 9-10 kısmında gördüğüm kadarıyla düz değil, hafif bir girinti var. Bunu demek istemiştim. Demek ki jack girişinde bir sorun yok, cihazımda da sorun sokette değilmiş. O zaman adaptörde güç yetersizliği veya adaptör kaynaklı bir problem olabilir; bu işimi çok kolaylaştırır. Ayrıca cihazımı yaklaşık 2 yıldır hiç bakıma götürmedim. Serviste ücretsiz bakım yapılıyor mu? Bir de ortalama ne kadar sürer?Kameram tost makinesinden hallice umarım işini görür.
Bu şekilde kalacak değil sonuçta. Garanti hala devam ediyorken servisle görüşmekte fayda var. Laptopu stantta kullandığını ve soketi hiç söküp takmadığını da belirt bence. İşe yarar belki.
Muhtemelen dümdüz olması gerekiyor ama benimki içeri doğru göçmüş. Bunun nasıl olduğunu hiç anlamadım. Kasıtlı yapsam bile bunu becerebileceğimi sanmıyorum. Masamın üzerinde sürekli laptopum duruyor ve jack girişini hiç çıkarıp takmadım. Acer Türkiye servis yorumları biraz endişe verici olduğu için, cihazımın gerçekten detaylı inceleneceğinden emin olamıyorum. Baştan savma yapıp “kullanıcı hatası” diyebilirler diye de çekiniyorum. Ayrıca jack girişiyle ilgili bir sorun varsa bile büyük ihtimalle anakarta bağlı olduğu için iş daha da karmaşık bir hale gelebilir. Şu an biraz çıkmazda hissediyorum ama büyük ihtimalle yarın kendim servise gidip durumu göstereceğim.
Görüntü için teşekkür ederim, endişelerimi bir nebze olsun hafifletti.Bahsettiğiniz sorunların aynısı vardı bende de, garanti kapsamında hallettiler. Sizinkinde hallederler.
Evet, sizinkinde de aynı şekilde saat yönünde 9-10 kısmında gördüğüm kadarıyla düz değil, hafif bir girinti var. Bunu demek istemiştim. Demek ki jack girişinde bir sorun yok, cihazımda da sorun sokette değilmiş. O zaman adaptörde güç yetersizliği veya adaptör kaynaklı bir problem olabilir; bu işimi çok kolaylaştırır. Ayrıca cihazımı yaklaşık 2 yıldır hiç bakıma götürmedim. Serviste ücretsiz bakım yapılıyor mu? Bir de ortalama ne kadar sürer?
Görüntü için teşekkür ederim, endişelerimi bir nebze olsun hafifletti.
Çok paniğe mahal yok, her firmayı yerden yere vuruyorlar. Bugünlerde herkes Asus veya Lenovo tercih ediyor ama sanki mükemmeller mi? Sorun olmaz, verin gitsin servise.Görüntü için teşekkür ederim, endişelerimi bir nebze olsun hafifletti.
Kendim bizzat Teknoser’e gideceğim. Yakınımda olduğu için muhtemelen benim için daha avantajlı olacaktır.Servisin özellikle müşteri temsilci kısmı çok kötü olduğu doğru işlerini bir şekilde doğru yapıyorlar ama sadece kargo ile gönderdiyseniz süre çok uzuyor.