Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Cengiz

Uzman
Cihazım Acer Nitro 5.

Acer'ın kendi sitesine girdiğimde, cihazımın seri numarasını yazdıktan sonra ekteki ekranla karşılaşıyorum.

Hiçbir driver, Acer'a özel uygulamalar vs. görünmüyor.

Bu durumda ne yapmam gerekiyor?

Ekran Alıntısı.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Eksik sürücülerin donanım kimliklerini paylaşabilir misiniz?

Cihazım Acer Nitro 5.

Acer'ın kendi sitesine girdiğimde, cihazımın seri numarasını yazdıktan sonra ekteki ekranla karşılaşıyorum.

Hiçbir driver, Acer'a özel uygulamalar vs. görünmüyor.

Bu durumda ne yapmam gerekiyor?

Eki Görüntüle 171993
Cihazın içinde driverlerin bulundugu bir bolum var. Onu silmediyseniz hepsi orada bulunmakta.

Ayrıca bazı modellerde CD ile ekstra bir yedekte gönderilmekte.

Eğer gözükmüyorsa başka bir tarayıcı kullanın.

@Hasan Merkit, AN515-54-5422.

@14925, hocam eksik sürücü yok da massgrave üzerinden yakın zamanda Windows 10 LTSC kuracağım onun için bakayım dedim sonuç bu. Bir de şu an bile eksik sürücü varsa nasıl anlayacağım hocam, mesela bu laptopun chipset sürücüsü 5 yıl öncesine ait çünkü Acer'ın sitesinde daha günceli yoktu, başka yerlerde günceli var mıdır ki?

@dewberry, hocam öyle bir bölüm vardı cihazı aldığımda fakat silmiştim. Cihaz da 5 yıl öncesine ait zaten. Bu zamana kadar defalarca format attım atınca da sildim o bölümü dolayısıyla.

@Hasan Merkit, AN515-54-5422.

@14925, hocam eksik sürücü yok da massgrave üzerinden yakın zamanda Windows 10 LTSC kuracağım onun için bakayım dedim sonuç bu. Bir de şu an bile eksik sürücü varsa nasıl anlayacağım hocam, mesela bu laptopun chipset sürücüsü 5 yıl öncesine ait çünkü Acer'ın sitesinde daha günceli yoktu, başka yerlerde günceli var mıdır ki?

@dewberry, hocam öyle bir bölüm vardı cihazı aldığımda fakat silmiştim. Cihaz da 5 yıl öncesine ait zaten. Bu zamana kadar defalarca format attım atınca da sildim o bölümü dolayısıyla.
Benim cihazda 5 sene öncesinin ancak 5 senedir Linux, macOS vs. görmediği sistem kalmadı benim cihazın ama halen daha duruyor o bolum. Drive yedeği de yaptım kafam rahat.

CD okuyucunuz varsa kutudan cıkan CD'yi kullanabilirsiniz.

Intel işlemcili ise Intel'in sitesinden, AMD işlemcili ise AMD'nin sitesinden yükleyebilirsiniz güncellerini.