Acer Nitro Windows'a kadar ekran var, sonrasında çalışmıyor

cagata

Uzman
Bilgisayar açılıyor, Acer Nitro logosu geliyor ama Windows açılınca laptop ekranı çalışmıyor. Açılışta laptop ekranı çalışıyor.

BIOS'u güncelledim.
O zaman güvenli moda gir. Şöyle girebilirsin. Ardından bu adımları uygula:
Bilgisayarı güç tuşuyla 3 kez kapatıp-aç Windows yüklenmeden önce. açılışta Otomatik Onarım ekranı gelecek.
Sorun Gider > Gelişmiş Seçenekler > Başlangıç Ayarları > Yeniden Başlat. Açılan seçeneklerden 4 - Güvenli Mod’u seç.

Biosa girebiliyor musun?
Evet giriyor

Oyun oynamadan önce sadece nvifia gpuya aldım daha oyundan çıktıktan sonra nvidian opyimus seçtim ondan sonra böyle oldu anlamadım gitti

Evet giriyor

Oyun oynamadan önce sadece nvifia gpuya aldım daha oyundan çıktıktan sonra nvidian opyimus seçtim ondan sonra böyle oldu anlamadım gitti
Tamam o zaman işler kolaylaştı bu bilgi sayesinde. Güvenli moda gir üstte anlattığım gibi. Ondan sonra;
  • Aygıt Yöneticisine gir.
  • “Görüntü Bağdaştırıcıları” altında NVIDIA GPU'ya sağ tıkla > Cihazı kaldır.
  • "Sürücüleri de sil" kutusunu işaretle.
  • Yeniden başlat.

Bilgisayara geçince yapacağım ama neden böyle oldy ki ben yaklaşık 1 aydır cihazı kullanıyırum hep böyle yaptım sıkuntı çıkmadı şimdi niye sıkıntı çıkardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…