Detaylar
Kim cevapladı?bıosu güncelledimBIOS güncellemesi yap (Acer sitesinden kendi modeline uygun sürümü seçmelisin).
yusufumm07
Üstün
Biosa girebiliyor musun?
- Makaleler
- 23
O zaman güvenli moda gir. Şöyle girebilirsin. Ardından bu adımları uygula:
Bilgisayarı güç tuşuyla 3 kez kapatıp-aç Windows yüklenmeden önce. açılışta Otomatik Onarım ekranı gelecek.
Sorun Gider > Gelişmiş Seçenekler > Başlangıç Ayarları > Yeniden Başlat. Açılan seçeneklerden 4 - Güvenli Mod’u seç.
Evet giriyor
Oyun oynamadan önce sadece nvifia gpuya aldım daha oyundan çıktıktan sonra nvidian opyimus seçtim ondan sonra böyle oldu anlamadım gittiO zaman güvenli moda gir. Şöyle girebilirsin. Ardından bu adımları uygula:
Bilgisayarı güç tuşuyla 3 kez kapatıp-aç Windows yüklenmeden önce. açılışta Otomatik Onarım ekranı gelecek.
Sorun Gider > Gelişmiş Seçenekler > Başlangıç Ayarları > Yeniden Başlat. Açılan seçeneklerden 4 - Güvenli Mod’u seç.
- Makaleler
- 23
Tamam o zaman işler kolaylaştı bu bilgi sayesinde. Güvenli moda gir üstte anlattığım gibi. Ondan sonra;Evet giriyor
Oyun oynamadan önce sadece nvifia gpuya aldım daha oyundan çıktıktan sonra nvidian opyimus seçtim ondan sonra böyle oldu anlamadım gitti
- Aygıt Yöneticisine gir.
- “Görüntü Bağdaştırıcıları” altında NVIDIA GPU'ya sağ tıkla > Cihazı kaldır.
- "Sürücüleri de sil" kutusunu işaretle.
- Yeniden başlat.
Tamam o zaman işler kolaylaştı bu bilgi sayesinde. Güvenli moda gir üstte anlattığım gibi. Ondan sonra;
- Aygıt yöneticisine gir.
- “Görüntü bağdaştırıcıları” altında NVIDIA GPU'ya sağ tıkla > cihazı kaldır.
- "Sürücüleri de sil" kutusunu işaretle.
- Yeniden başlat.
Bilgisayara geçince yapacağım ama neden böyle oldy ki ben yaklaşık 1 aydır cihazı kullanıyırum hep böyle yaptım sıkuntı çıkmadı şimdi niye sıkıntı çıkardı.
- Makaleler
- 23
Optimus karıştığı için dahili ekrana sinyal gitmiyor. Bir teknik hata yaşanmış olmalı o sırada.Bilgisayara geçince yapacağım ama neden böyle oldy ki ben yaklaşık 1 aydır cihazı kullanıyırum hep böyle yaptım sıkuntı çıkmadı şimdi niye sıkıntı çıkardı.
Optimus karıştığı için dahili ekrana sinyal gitmiyor. Bir teknik hata yaşanmış olmalı o sırada.
Peki DDU ile kaldırsam sürücüyü daha iyi değil mi?