ahm

Başarılı
Acer Predator Helios Neo 16 laptopumu servise göndermiştim. Geldiğinde kurulumunu yaptım, Windows yükledim. Hoparlöründen pıt pıt ses geliyor; bazen düşük, bazen yüksek seslerde. İnsanı rahatsız ediyor. Çözümü nedir, bilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemcin AMD mi? Yıllar evvel AMD Nitro 5'te aynı sorunu yaşıyordum. AMD ses codeclerinden birini devre dışı bırakınca çözülmüştü.

Son düzenleme:
Acer Predator Helios Neo 16 laptopumu servise göndermiştim. Geldiğinde kurulumunu yaptım, Windows yükledim. Hoparlöründen pıt pıt ses geliyor; bazen düşük, bazen yüksek seslerde. İnsanı rahatsız ediyor. Çözümü nedir, bilen var mı?

Tüm ses sürücülerini kaldırıp Acer'in sitesinden tekrar kurulum yap.

İşlemcin AMD mi? Yıllar evvel AMD Nitro 5'te aynı sorunu yaşıyordum. AMD ses codeclerinden birini devre dışı bırakınca çözülmüştü.

Hayır i7 13700HX var.

Ses sürücülerini siliyorsun ve Acer sitesindekini kuracaksin sirasiyla.

Hangilerini silmem gerekiyor.

Hocam bu arada bir şey soracağım. Aynı laptop sizde de var galiba başka konuları okurken size denk gelmiştim. Bu sıcaklık işini çözdünüz mü? Ya da bu değerler falan normal mıymış? Bende PredatorSense uygulamasındaki değerler yanlış olabilir.

Hayır i7 13700HX var.

Hangilerini silmem gerekiyor.

Hocam bu arada bir şey soracağım. Aynı laptop sizde de var galiba başka konuları okurken size denk gelmiştim. Bu sıcaklık işini çözdünüz mü? Ya da bu değerler falan normal mıymış? Bende predatorsense uygulamasındaki değerler yanlış olabilir.

Sıcaklık işini çözdüm live wallpaperi sildim ve bilgisayardaki belirli virüsleri silip bakım yaptım ekstra olarak çok da düzenli değil predatorsense bir yükle ve birazcık bekle öyle gerçek değerleri gösteriyor şu an bilgisayarda değilim geçince sürücüleri göstereceğim.

Sıcaklık işini çözdüm live wallpaperi sildim ve bilgisayardaki belirli virüsleri silip bakım yaptım ekstra olarak çok da düzenli değil predatorsense bir yükle ve birazcık bekle öyle gerçek değerleri gösteriyor şu an bilgisayarda değilim geçince sürücüleri göstereceğim.

Tamamdır hocam teşekkürler bekliyorum.